ZAUSTAVILA GA ZAGREBAČKA POLICIJA

Vozio auto bez vozačke pa se odbio testirati na drogu: Pogledajte koliku kaznu ovaj 23-godišnjak mora platiti

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Vozio auto bez vozačke pa se odbio testirati na drogu: Pogledajte koliku kaznu ovaj 23-godišnjak mora platiti
03.10.2024.
u 13:43
Okrivljenik je zbog prekršaja uhićen i doveden na zagrebački Općinski prekršajni sud gdje mu je izrečena pravomoćna presuda, novčana kazna u iznosu od 2640 eura
Pogledaj originalni članak

Upravljao je automobilom bez vozačke dozvole, a kada ga je policija zaustavila i ponudila mu da se podvrgne preliminarnom testiranju na prisustvo droga u organizmu, 23-godišnjak je odbio, javila je zagrebačka policija. Uhitili su ga, a za sve prekršaje mora platiti novčanu kaznu.

Sve se dogodilo jučer, u srijedu 2. listopada, oko 00.40 sati u Zagrebu, i to na križanju Slavonske avenije i Cvjetne ceste dok je 23-godišnjak upravljao osobnim automobilom u smjeru istoka. Policijskim nadzorom vozila i vozača, dodali su iz policije, utvrđeno je da upravlja vozilom B kategorije prije stjecanja prava na samostalno upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita B kategorije. 

Ponuđeno mu je, usto, dakle, da se podvrgne preliminarnom testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu, što je odbio. Okrivljenik je zbog prekršaja uhićen i doveden na zagrebački Općinski prekršajni sud gdje mu je izrečena pravomoćna presuda, novčana kazna u iznosu od 2640 eura.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.