RADIĆEVI DANI

Vraća se popularna studentska fešta: Alka u karijolama, kamena s ramena i Maja Šuput samo su dio programa

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Vraća se popularna studentska fešta: Alka u karijolama, kamena s ramena i Maja Šuput samo su dio programa
21.05.2024.
u 13:00
– Ovi Radićevi ne bi bili isti da nema igri zavičajnih udruga studenata i cijelog glazbenog programa, koji daju simpatičnu, razbibrižno i prepoznatljivu notu cijelome ovome događaju – poručuju organizatori
Pogledaj originalni članak

Studentski dom Stjepan Radić i ove godine održava popularne Radićeve dane. Održat će se od 23. do 25. svibnja u dvorištu Studentskog doma ‘Stjepan Radić’, a nastupat će i neka poznata lica među kojima je Maja Šuput te još nepoznati gost iznenađenja.

– Ovi Radićevi ne bi bili isti da nema igri zavičajnih udruga studenata i cijelog glazbenog programa, koji daju simpatičnu, razbibrižno i prepoznatljivu notu cijelome ovome događaju. Na događaj će moći ući samo studenti iz cijele RH uz predočenje iksice na ulazima u studentski dom – navode iz organizacije.

U četvrtak će tako svi posjetitelji ove manifestacije moći sudjelovati u turniru šaha, povlačenju užeta, skakanju u vrećama ili pak u staroj hrvatskoj narodnoj igri "kamena s ramena". Sljedeći dan je rezerviran za nogomet, gemišt pong i studentsku inačicu alke u karijolama. U petak će za glazbeni program biti zadužena Maja Šuput i bend Šesti paviljon. Zadnji dan ove trodnevne manifestacije uveličat će turnir trešete i briškule, bela i među ostalim veseli vrtuljak.

VEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.