Novost na internetu

"Za moj kvart" – novi servis za čitatelje

Foto: Vecernji.hr
Za moj kvart
Foto: Vecernji
portal vecernji (1)
13.05.2015.
u 11:14
Uza sve vijesti iz Zagreba i Zagrebačke županije, čitatelji će moći i lakše prijavljivati probleme u svojim kvartovima
Pogledaj originalni članak

Nakon Večernjakovih kvartovskih tribina na kojima smo zajedno s našim čitateljima rješavali probleme stanovnika do sada u 16 zagrebačkih gradskih četvrti, Večernji list na svome web-portalu pokreće novi servis “Za moj kvart”. Nastavak je to kvartovskih tribina, u digitalnom izdanju, ali i dio redizajnirane rubrike Zagreb na portalu vecernji.hr.

Putem servisa Večernjakovi čitatelji tako će moći prijaviti i upozoriti nas na probleme u svojim kvartovima. U samo nekoliko klikova čitatelji će moći priložiti fotografiju kao i lokaciju i kratki opis problema, a Večernjakovi novinari odgovore i rješenja će potražit će od nadležnih gradskih ureda i podružnica Holdinga te objavljivati odgovore čitateljima na redizajniranoj rubrici Zagreb na webu.

Prijave se šalju ovdje - https://www.vecernji.hr/prigode/zagreb-servis.

Novost su na stanicama portala vecernji.hr i interaktivne mape koje prikazuju različite aktualnosti i servisna mjesta u gradu, poput dežurnih domova zdravlja, ljekarni, reciklažnih dvorišta, parkova za pse, dežurnih veterinarskih ambulanti i sličnog. Na redizajniranim stranicama zagrebačke rubrike na portalu vecernji.hr odsad su jednostavnim alatima dostupne sve vijesti iz Zagreba i Zagrebačke županije.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

TI
tihivg1980
15:58 13.05.2015.

Super stvar, idem mam slikat sve!

DU
Deleted user
12:08 19.05.2015.

Glavno da ima za đukce.

ZG
zgbuco
18:23 10.06.2015.

Ne znam kaj vi to možete rješiti, kad institucije koje imaju sve ovlasti niš ne rješavaju. Jedan je razlog jer neznaju, a drugi jer nećeju ato kaj pojednici imaju korist od toga. Vi samo možete pisati, a znamo da papir trpi sve.