lijepa priča

Zagrebački studenti organiziraju kviz i svu kotizaciju doniraju potrebitima: 'Znakom pažnje želimo im uljepšati blagdane'

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
21.12.2022.
u 18:23
Upravo zato su odlučili svu kotizaciju od timova pokloniti jednoj udruzi, obitelji, zakladi, dječjem domu po izboru tima koji bude najbolji i odnese pobjedu
Pogledaj originalni članak

Svakog četvrtka od studenog ekipa studenata u zagrebačkom Out Gardenu u održava glazbeni kviz namijenjen svima, a osim činjenice da je kviz glazbeni drugih ograničenja nema. Uključene su sve pjesme i svi žanrovi, a jedino je još ograničen prostor u Ilici 16, no stane je tamo i gotovo 150 ljudi koliko se većinom prijavi svakoga četvrtka.

Kviz je baziran na spoju glazbenih pitanja i slušnog prepoznavanja kako bi se ekipe potpuno interaktivno zabavile. Poanta kviza , osim pokazivanja znanja u glazbenim činjenicama i same zabave, je uključiti najbolje i najatraktivnije hrvatske i zagrebačke event organizacije te djeliti ulaze za njihove evente, koncerte i tulume. No, osim zabave, četvrtak uoči blagdana ekipa koja stoji iza kviza ZikaMoo odlučila je posvetiti i humanitarnom aspektu.

Foto: Privatni album

- Iako smo trenutno još u euforiji od nogometa i sve sretniji jer dolazi Božić, Nova godina i svi izlasci, provodi, druženja, darivanja i sve što dolazi s time, nekima Božić nije kao nama. Nažalost, oko nas ima i onih kojima je potrebna vaša i naša pomoć da im ovo budu najljepši blagdani s malim znakom pažnje - poručuju organizatori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZikaMoo (@zikamookviz)

Upravo zato su odlučili svu kotizaciju od timova pokloniti jednoj udruzi, obitelji, zakladi, dječjem domu po izboru tima koji bude najbolji i odnese pobjedu. U programu kviza svi su žanrovi, a naglasak je na božićnim hitovima. Kotizacija po ekipi iznosi 50 kuna (budući da će iznos biti doniran moguće je uplatiti i veći iznos kotizacije). Detalji, prijave i sve informacije dostupne su na Instagramu organizatora.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.