modna špica

Zagrepčankama nije problem potrošiti koju kunu više na odjeću

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
ulična moda
26.03.2013.
u 17:00
Djevojke na subotnjoj zagrebačkoj špici još uvijek se čvrsto drže šalove jer hladnoća nas ne napušta
Pogledaj originalni članak

Mia Prguda (16), srednjoškolka: Srednjoškolka rado nosi crnu boju koju upotpuni zanimljivim detaljima. Nakit kupuje u Guessu, a odjeću u H&M-u.

Klara Naka (14), osnovnoškolka: Iako je još u osnovnoj školi, Klara dosta pažnje pridaje odabiru odjeće. Voli upadljive boje, a redoviti je kupac u XYZ.

Ivana Pešić (18), srednjoškolka: Ivani nije problem potrošiti koju kunu više na odjeću, a često kombinira trendi s klasičnim stilom odijevanja.

Kristina Kovačević (21), studentica agronomije: Kupuje u poznatim dućanima za mlade Bershka, Pull&Bear i Stradivarius, a često odjeću posuđuje od sestre.

Sara Stubić (17), srednjoškolka: Sara voli šoping, a naročito se veseli toplijem vremenu kada uskače u omiljene joj “starke“.

>>Zagrepčankama šetnje trgovačkim centrima ne padaju teško

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.