modna špica

Zagrepčankama šetnje trgovačkim centrima ne padaju teško

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
ulična moda (1)
20.03.2013.
u 17:00
Zagrepčanke vole klasičan i casual stil, a neke biraju samo šareno i kričavo
Pogledaj originalni članak

Tamara Podnar (23), studentica: Obožava ići u kupnju, a najviše voli i kupuje ženstvenu i trendi odjeću. Važno joj je i da se osjeća udobno u onom što nosi.

Maša Zibar (25), novinarka: Mašin stil ovisi o raspoloženju, ali ističe, najčešće je to opušten, casual stil. Voli otići u kupnju, barem jednom mjesečno.

Leona Paljug (20), studentica: Studentica ekonomije odlazi u šoping redovito i ne pada joj teško. Njezin stil je klasičan, ali ipak pazi da je odjeća u trendu.

Martina Naletilić (22), studentica ekonomije: Studentica ekonomije ne kupuje s namjerom. Kad vidi komad koji joj se sviđa, kupi ga. Voli casual i trendi stil.

Iva Kočić (22), studentica: Iva baš i ne voli šoping, ali kad kupuje, kupuje šareno i kričavo. Odjeću najčešće kupuje u Austriji i Sloveniji.

>>Zagrepčanke vole spajati nespojivo, od Hrelića do Zare

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.