Tko ide na ljetovanje?

Zaposlenike Grada Bandić pušta dva tjedna na odmor

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Zaposlenike Grada Bandić pušta dva tjedna na odmor
11.07.2015.
u 17:00
Pročelnica za zdravstvo Mirna Šitum i gradonačelniku savjetuje odmor
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić službeno ni ovog ljeta neće na godišnji odmor. Radit će, kazao je, cijelo vrijeme jer drukčije ne zna. Ipak, za razliku od prijašnjih godina kada je znao tražiti od svojih suradnika da ni oni ne idu na odmor jer je posla puno, a građani zaslužuju rezultate, ovog ljeta neće im zamjeriti odu li na dva tjedna.

– Dobit će po dva tjedna. Neka se ljudi odmore, nismo svi satkani od istih niti i nema svatko istu energiju. Ne treba raditi mobbing nad ljudima i mučiti ih, a ako netko ima povijesni razlog da ide tri tjedna, i to ću mu dopustiti, no dva tjedna je dovoljno pa na jesen još dva – kazao je Bandić. Dodao je da nije bedast da nekomu komu se rodi dijete, zaljubi se ili ima problema u braku ne da i tri tjedna jer neće nekomu raskopati brak zbog sedam dana odmora. I pred Zagrebačkim holdingom radno je ljeto pa će se, kako su kazali, godišnji odmori raditi prema planu da ne bi bilo zastoja poslovnih procesa ni ometanja pružanja usluga građanima. I dok su u Holdingu očito sami ocijenili da im je bolje iskoristiti tek možda pokoji vikend, Bandićevi pročelnici, čini se, ipak će se malo odmoriti. Pročelnica za zdravstvo Mirna Šitum kazala je da će na odmor krajem srpnja.

– Idem na tjedan dana u Cistu Provu, možda skoknem i do Splita – kazala je Šitum. Dodala je da razumije kako u Holdingu neće svi na odmor jer je tek imenovana nova uprava. Ipak, kao liječnica savjetuje svima da se malo odmore, pa tako i gradonačelniku. – Često znamo precijeniti svoje fizičko stanje, no svima nam je potreban odmor – kazala je Šitum.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

TI
tigar666
11:34 12.07.2015.

Sta ih Bandic sad pusta i na godisnji? Jer to zato jer je on odlucio tako ili su istima prava na godisnji odmor regulirana ugovorom o radu i zakonom o radu? Dajte vise tumplasti mediji prestanite radit vrhunaravnoga Boga od Bandica!

ZV
Zvrk
21:56 11.07.2015.

Debelo je on precjenio i svoje psihičko stanje.

VE
vekicjo
21:15 11.07.2015.

Trebali bi na odmor i sdp-ovi komentatori koji dežuraju ispod svakog članka i "obožavaju" Bandića.