saniraju prugu

Zbog popravka pruge zatvorena cesta u Sv. Klari

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Zbog popravka pruge zatvorena cesta u Sv. Klari
20.03.2013.
u 14:22
Obilazni pravci su Radmanovečka – Trnsko – Avenija Dubrovnik – kružni tok Remetinec – Remetinečka cesta – Utinjska i obratno.
Pogledaj originalni članak

U tijeku je remont dionice pruge Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara zbog čega je na snazi pivremena posebna regulacija cestovnog prometa-

Od četvrtka u 15 sati za cestovni promet zatvorenena će biti Radmanovečka ulica na dijelu od Ulice Trnsko do željezničko cestovnog prijelaza i od Utinjske ulice na dijelu od Svetoklarske do željezničko cestovnog prijelaza.

Obilazni pravci su Radmanovečka – Trnsko – Avenija Dubrovnik – kružni tok Remetinec – Remetinečka cesta – Utinjska i obratno.

Na snazi je i posebna regulacija željezničkog prometa i to na sljedeći način: od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno željeznički promet teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik. Vlakovi će tako voziti do 7. travnja 2013. u 18.00 sati.

U spomenutom razdoblju na relaciji od željezničkog kolodvora Velika Gorica preko stajališta Odra do kolodvora Zagreb Klara i obratno, umjesto vlakova voze autobusi u kojima vrijede HŽ-ove karte za vlak.

Putnici koji imaju mjesečnu, višemjesečnu ili godišnju pretplatnu kartu, a koji tijekom radova neće koristiti željeznički prijevoz, na blagajnama trebaju ovjeriti svoje karte kako bi im HŽ Putnički prijevoz vratio novac za neiskorištena putovanja od dana ovjere.

Ispričavamo se putnicima zbog eventualnih poteškoća koje će imati na putovanju zbog posebne regulacije prometa, poručuju iz HŽ-a. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.