Od 10 do 14.30 sati

Zimski Q'ARTY PARTY sutra u Ilici, na programu modna revija, glazba i ples

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Projekt Ilica: Q’ART privukao veliki broj zaljubljenika u umjetnost
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Projekt Ilica: Q’ART privukao veliki broj zaljubljenika u umjetnost
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Projekt Ilica: Q’ART privukao veliki broj zaljubljenika u umjetnost
18.12.2021.
u 18:18
Organizatori su Građane pozvali na nedjeljno druženje "koje budi autentični urbani duh", ali i da podrže lokalne obrte i umjetnost u zajednici.
Pogledaj originalni članak

Ilci sutra  postaje nezaobilazno mjesto u gradu za sve ljubitelje umjetnosti i domaćih unikatnih proizvoda. Zimski Q'ARTY PARTY pruža bogati kulturno – umjetnički program i odličnu glazbenu atmosferu uz tradicionalno ispijanje pića i ples na tračnicama. S bogatim kulturno- umjetničkim programom i raznolikom ponudom domaćih unikatnih proizvoda održat će se u sklopu Projekta Ilica: Q’ART, u  u zagrebačkoj Ilici od 10 do 14.30 sati. 

Organizatori su građane pozvali na nedjeljno druženje "koje budi autentični urbani duh", ali i da podrže lokalne obrte i umjetnost u zajednici. 

"Zatvoren promet na Ilici od Frankopanske do Primorske ulice znači samo jedno: zabava, kafići, glazba i umjetnici na tračnicama. Posjetite najbolji tulum u gradu, uživajte u odličnoj blagdanskoj atmosferi i opskrbite se poklonima za svoje najbliže", poručili su.

Osim tradicionalne ULUPUH- ove revije u podne na Britanskom trgu, na zimskom izdanju Projekta Ilica: Q'ART pridružit će se studenti Akademije likovnih umjetnosti s programom Plati i nosi, kao i bendovi Nikolina Kovačević trio, Souls 4 Souls, DJ Goran Tomaš i Ivana Galić kvartet koji će se pobrinuti za glazbeni doživljaj od Frankopanske do Primorske ulice.

Projekt Ilica: Q'ART i ove će godine imati i humanitarnu akciju - prikupljat će se novčana sredstva za dvije snažne djevojčice koje trebaju pomoć. Taj festival zajednice organizira Umjetnička organizacija IMAGINE platforma.

Zbog održavanja festivala, podsjetimo, u nedjelju, 19. prosinca od 7,45 do 15,30 sati bit će obustavljen tramvajski promet llicom, od Frankopanske do Ulice Republike Austrije te će linije 6 i 11 prometovati izmijenjenim trasama. 

Izmijenjena trasa tramvaja broj šest bit će: Črnomerec - Ulica Republike Austrije - Jukićeva - Savska - Frankopanska - Trg bana Josipa Jelačića - Zrinjevac - Glavni kolodvor - Držićeva - Sopot.

Izmijenjena trasa tramvaja broj 11 bit će: Črnomerec - Ulica Republike Austrije - Jukićeva - Savska - Frankopanska - Trg bana Josipa Jelačića - Draškovićeva - Vlaška - Kvaternikov trg - Dubec.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.