Kolumna

Zašto bi Mamić trebao uložiti u novi stadion

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Zašto bi Mamić trebao uložiti u novi stadion
06.04.2010.
u 18:53
Vjerovati je i da bi cijena gradnje naglo pala da izvođače iz svog džepa plaća proračunati Zdravko Mamić.
Pogledaj originalni članak

Zdravko Mamić mogao bi malo posegnuti u vlastiti džep dok sanja o novom stadionu, poručuju mu iz business.hr-a, gdje su izračunali da je u posljednjih desetak godina Dinamo prodajom igrača uprihodio 135 milijuna eura. Kako sam Mamić gradnju stadiona naziva ‘ulaganjem’, a ne ‘troškom’, bilo bi ga lijepo vidjeti kako u inat kritičarima osobno investira u objekt od kojeg ionako baš on ubire vrhnje. Vjerovati je i da bi cijena gradnje naglo pala da izvođače iz svog džepa plaća proračunati Zdravko Mamić.

Zbor penzionera dočekao novog predsjednika
Ivu Josipovića, hrvatskog predsjednika, prilikom službenog posjeta Koprivnici dočekao je zbor penzionera pjevajući mu Dobro mi došel prijatel. Pjesmu su uvježbali još dok su bili zbor pionira.

Na kavi kod bivšeg predsjedničkog kandidata
Nadan Vidošević, samozatajni bivši kandidat za predsjednika RH i aktualni predsjednik HGK, na primjeru kafića u županijskim komorama demonstrira svu ljepotu slobodnog tržišta. Dok je u kafiću HGK Rijeka kava s mlijekom kunu i pol, u kafiću splitske komore naplaćuje se dvije kune, a u zagrebačkom sjedištu HGK kava s mlijekom košta samo kunu i petnaest lipa. Eh, da nam je Nadan sada predsjednik, bar bi nam kava svima bila jeftina.

Proljetni radovi počeli mjesec dana ranije nego lani
Jadranka Kosor svečano je otvorila ovogodišnji nastavak proljetnih radova na autocesti Zagreb – Sisak. Od autoceste, čija je gradnja ne manje svečano započela davne 2006., sagrađeno je samo devet kilometara od četrdeset i šest, ali se trasa može pohvaliti redovitim predstavama za publiku. Tako je lani u svibnju odlučnom govorancijom radove na dionici Buševac – Lekenik otvorio tadašnji premijer Sanader. Nakon što su se strojevi taktički povukli s gradilišta, iste te radove na istoj dionici ove je godine otvorila premijerka, doduše mjesec dana ranije od prethodnika, valjda kao znak da je proljeće ove godine nastupilo ranije.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AM
amarila
10:09 07.04.2010.

Super komentar!

MI
mitar
11:02 07.04.2010.

Ma bolje da te pare udijeli gladnoj djeci dalmancije i obektivnim novinarima da jos vise po njemu pljuju