Kolumna

Zbog Kosor ove godine nitko nije skočio u bazen

Foto: 'Goran Ferbezar/PIXSELL'
Zbog Kosor ove godine nitko nije skočio u bazen
18.09.2012.
u 12:00
Stjepan Fiolić, mesarska uzdanica HDZ-a, mogao bi tužiti Ivu Sanadera zbog bullyinga
Pogledaj originalni članak

Jadranka Kosor, bivša premijerka, izazvala je pomutnju dolaskom u svečanu ložu na susret Majoli – Ivanišević u sklopu Vinkovačkih jeseni. U loži sjedila je gotovo sama, piše Jutarnji, jer su je lokalni HDZ-ovci zaobišli u širokom luku zabrinuti kako bi na zajedničku fotografiju iz VIP-lože reagirao Tomislav Karamarko. Pomutnju je Kosor izazvala u Vinkovcima i prije godinu i pol dana na otvaranju novog bazena. Tada je gradonačelnik Vinkovaca vidjevši Jadranku Kosor – odjeven skočio u bazen!

Fiolić zbog Sanadera umalo kasnio sinu na vjenčanje

Stjepan Fiolić, mesarska uzdanica HDZ-a, mogao bi tužiti Ivu Sanadera zbog bullyinga, jer je u iskazu USKOK-u ispričao brojne detalje koji svjedoče o suptilnom zlostavljanju. Fiolić je pedesetak puta morao priređivati gozbe za Sanaderovo društvo, jednom je ostao bez cjelokupne ušteđevine od 2,5 milijuna eura, a zbog bivšeg premijera umalo je zakasnio i na vjenčanje sina Marija. Bogati mesar ponizno je ispunjavao Sanaderove želje od nabave mesa, košnje trave(!) do skrivanja slika i odijela. Od daljnjeg bullyinga spasila ga je supruga zaprijetivši mu razvodom ako nakon svega plati i Sanaderove odvjetnike. Mora Štef nečim platiti i svoje odvjetnike.

Kerum obogatio skromni rječnik novom poštapalicom

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, novi šovinistički ispad na HTV-u obogatio je i novom poštapalicom. U 60 minuta služeći se svojim jadničkavim vokabularom, čak je 86 puta rekao \"ovaj\", izbrojali su u Slobodnoj.

Još jedan neinformirani predsjednik na čelu HDZ-a

Zvonimir Golem, bivši predsjednik zagrebačkoga HDZ-a, otvoreno je progovorio novinarima zašto je prije desetak dana maknut s funkcije. Pritom je za svoju političku degradaciju optužio Milijana Brkića, glavnog tajnika stranke, a predsjednika je praktično abolirao s objašnjenjem da Karamarko nije imao pravu sliku situacije. Povijest se očito ponavlja, još jednom se na čelu stranke našao loše informirani predsjednik. Možeš misliti.

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:16 18.09.2012.

A, kada se samo sjetim, još prije 2 godine svi smo joj pljeskali, u ritmu muzike za Ples. Tko nije pljeskao ,bio je nagrađen nogom u Dupe , i letom iz HDZa

TO
Toni50
14:26 18.09.2012.

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, , U 60 minuta služeći se svojim jadničkavim vokabularom, čak je 86 puta rekao "ovaj", izbrojali su u Slobodnoj. Dobro to je istina da je sirovina ali se nije prezentirao kao kukavica i onaj koji podilazi i uvlači se u dupe samo radi ugleda i položaja kao što to čini večina - i novinara !

Avatar nekakav
nekakav
21:59 18.09.2012.

jeste smiješni! možda budete pokušali izborjati kolko je uvredljivih riječi izrekao danas milanović u saboru.. niti jedan premijer nije u svojem trećem dolasku u parlament na ribanje tolko vrijeđao zastupnike.