KRATKO LJETOVANJE

Zdravko Mamić zbog odmora propustio Dinamovu utakmicu

Foto: import
Zdravko Mamić zbog odmora propustio Dinamovu utakmicu
06.08.2006.
u 16:16
Pogledaj originalni članak

Iako je veliki zaljubljenik u more Zdravko Mamić ove je godine na ljetovanju proveo samo tri dana. Radne obveze izvršnog dopredsjednika Dinama nisu mu, kaže, dozvoljavale duži odmor. No, i u toliko malo vremena Zdravko je uspio “sagriješiti” prema voljenom klubu.

– U 36. godina bilo je to prvi put da nisam gledao jednu Dinamovu prvenstvenu utakmicu, onu protiv Šibenika. Ali ovo mi je prvi pravi odmor ove godine i sa svojom obitelji uživao sam na Hvaru. Kupao sam se i izležavao, a navečer smo bili u uvali Ždrilac, kod Antonija Patka, gdje smo jeli najbolje delicije na svijetu – govori Zdravko.

Tri nezaboravna dana proveo je na jahti sina Marija, na kojoj je boravio sa sadašnjom suprugom Marinom te kćerkama Lucijom i Ivom. – Ove godine nisam se uopće odmarao, čak nisam otišao ni na skijanje – kaže Zdravko, koji odmor s obitelji na moru ipak nije želio propustiti.

A osim na Hvaru, Zdravko će se i za Veliku Gospu obitelj okupiti u rodnoj Hercegovini kamo odlazi na nekoliko dana, no do tada će biti predan obvezama u klubu. Tako već sutra nogometaši Dinama očekuje veliki ispit na maksimirskom stadionu gdje će pred ispunjenim gledalištem odigrati utakmicu s Arsenalom, uz, dakako, glasnu podršku izvršnog dopredsjednika. (zoš)

Pogledajte na vecernji.hr