Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvuči puno?

Istraživanje pokazalo da odrasla osoba tri godine života provede - kuhajući!

Pixabay
17.03.2022.
u 07:00

Više od trećine ispitanih priznaje da kuhaju 'sigurno' i bez eksperimentiranja.

Iako vam se možda čini da uglavnom na brzinu spravljate jednostavna jela, nedavna je studija tvrtke Tilda pokazala da na kuhanje tjedno potrošimo sedam sati i 37 minuta, što je 17 dana u godini, odnosno tri godine u životu jedne odrasle osobe.

Uobičajena priprema doručka tako traje 22 minute, ručka pola sata, a najduže se spremaju večernji obroci; 49 minuta.

Pečete jaja za doručak na suncokretovom ulju? Nakon ovog vjerojatno više nećete

1/5

Četvrtina ispitanika očekivano je izjavila da vrijeme u kuhinji doživljava kao drugi posao, a mnogi su svjesni i jednostavnosti njihovih jela pa kažu da uglavnom rade 'bazične obroke'.

Više od trećine ispitanih priznalo je i da kuhaju 'sigurno' i bez eksperimentiranja, a 22 posto svoja jela opisuje kao 'temeljna'.

Otprilike 18 posto ispitanih htjelo bi da ipak za kuhanje imaju više vremena pa da u kuhinji rade i teže i kompleksnije stvari, dok su ostali zadovoljni i s 'bazičnim'..., prenosi Mirror.

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije