Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fora uspomena

Zamolila supruga da fotografira slatke slike na porodu, pa nasmijala mnoge: 'Ovo je urnebesno!'

Tik Tok
23.02.2023.
u 14:30

Ona nije uopće u prvom planu slike, već je samo mutna stvar u pozadini, te definitivno nije izgledala slatko kako je to željela

Novopečena mama podijelila je urnebesnu fotografiju koju je njezin suprug snimio dok je bila na porodu, za koju tvrdi da koja će sve zaista nasmijati. Naime, majka Nicole, @nicoleaatkinson zamolila je supruga da snimi slatke fotografije kako bi obilježila taj trenutak, ali snimljena fotografija pokazala je nešto sasvim drugačije nego što je to ona zamislila.

U videu na TikToku, Nicole je objasnila kako njezine fotografije nisu baš idealne, unatoč tome što je tražila od supruga da fotografira lijepe slike, piše The Sun.

@nicoleaatkinson will forever make us laugh. #fyp #greenscreen #birth #pregnancy #momsoftiktok #delivery #birthstory ♬ original sound - jonahpedro

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu…

1/9

Kako tvrdi, jedna fotografija će ih posebno nasmijavati kada će se prisjećati rođenja svog sina. Kad je video počeo, Nicole je sjedila u automobilu dok je gledala u kameru i pravila smiješne izraze lica.

- Kažeš svom mužu da napravi slatke slike dok si na porodu - glasio je naslov unutar videa.

Trenutak zatim, slijedi fotografija Nicole kako sjedi u bolničkom krevetu i bulji ispred sebe s praznim izrazom lica, dok netko sjedi pokraj nje i tješi je. Zanimljivo, ona nije uopće u prvom planu slike, već je samo mutna stvar u pozadini. Nije bila slikana u najboljem svjetlu i nije izgledala slatko kako je to željela. Ono što je zauzelo središnje mjesto na fotografiji, bila je šalica kave iz jednog kafića, koja je ispružena ispred kamere i djelomično je pokrivala njezino tijelo.

Srećom, par je to iskoristio za šalu, a ona je u naslovu videa napisala da će ta fotografija zaista zauvijek biti urnebesna. Mnogi su ljudi vidjeli humor u situaciji, a neki su podijelili svoja iskustva u komentarima.

- Moj muž je totalno zaboravio fotografirati porod našeg posljednjeg djeteta - podijelila je jedna korisnica.

 - Ma slatko je! - komentirala je druga.

- Ovo je urnebesno - dodala je treća korisnica.

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije