Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirjana Karanović

Balkanska glumica (65) javila se iz bolnice i otkrila da je zaražena koronavirusom: 'Hvala sestrama i doktorima'

Foto: Screenshot
1/12
10.03.2022.
u 21:41

Fotografijom koju je podijelila na svom Instagram storyju otkrila je kako se nalazi u beogradskom KBC-u Bežanijska kosa.

Glumica Mirjana Karanović (65) na Instagramu je otkrila pratiteljima kako se zarazila koronavirusom i da se trenutno nalazi u bolnici.

Fotografijom koju je podijelila na svom Instagram storyju otkrila je kako se nalazi u beogradskom KBC-u Bežanijska kosa. Na fotografiji Mirjana sjedi na bolničkom krevetu, dok joj se preko lica nalazi maska.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

- Dobro sam. Stigla korona i do mene. Hvala sestrama i doktorima u bolnici - poručila je glumica uz emotikone srca.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Mirjana inače cijele godine vježba u teretani, a godine ju ne opterećuju. Glumica je više puta pokazala lice bez šminke, a pozirala je i u majici ispod koje nije nosila grudnjak. 

Glumicu publika pamti po ulogama u filmovima 'Otac na službenom putu', 'Dobra žena' i  'Petrijin vijenac' te seriji 'Ubice mog oca', a dobila je i brojne nagrade.

VIDEO>>Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

Ključne riječi

Komentara 1

GA
Gastarbeiter2
23:29 10.03.2022.

Ovo ne razumijem. Balkanska glumica? U čemu je problem? Mirjana Karanović je srpska glumica. I to izvanredna glumica. I još nešto. Kod normalnog svijeta umjetnost nema nacionalnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije