Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Nominirane sve stanarke i Bojan, Antonija napustila kuću!

Foto: RTL
1/10
04.02.2018.
u 22:01

Stanarke nisu pogodile tajne stanara, pa ih je Big Brother sve nominirao, a Bojan je dobio najviše glasova svih stanara

Počela je nova emisija uživo Big Brother uživo, prva nakon prošlotjednog ulaska stanara u Big Brother kuću. Očekuje nas puno zanimljivih stvari.  Već prvi tjedan pred BB stanare je stavljeno mnogo kušnji i raznih izazova.

Iako su se neki, naizgled, dobro zabavili, igrice i razmišljanja stanara su nešto sasvim drugo. Tako je tjedni zadatak izazvao burne reakcije svih stanara. Djevojke moraju pogoditi sve tajne muških kako bi se spasile od nominacija.

Nakon Aleksandra Neradina koji je izbačen iz kuće, jedna je stanarka danas svojevoljno napustila Big Brother. Antonija Ćatipović nije izdržala pritisak, ali i podbadanja stanara, pa je odlučila izaći iz showa!

- Nedostaju mi moja djeca - rekla je Big Brotheru Antonija.

Big Brother se prvi put večeras obratio stanarima i kazao Orkyju da može Ani otkriti da su dobili zlatnu propusnicu kao najduhovitiji par. Konačno su prestali biti baksuzni par. dobili svoje stvari i krevet na kojem će spavati.

Antonio i Lucija najprovokativniji su par, a Zebo i Luka Rok najveći zavodnici. Najveće svađalice su Bojana i Nikita, a najveće tračare Tomislav i Renata. Ostala su još dva para i jedna pozivnica. Big Brother je objavio da su najveći spletkaroši Anezi i Bojan. Jedini koji je ostao bez statusa stanara je Juraj i Big Brother mu je rekao da napušta kuću! Međutim, rekao mu je kako će ipak gledatelji odlučiti hoće li ostati ili ne. Ono što Juraj ne zna je da će o njegovom ostanku odlučivati stanari tajne kuće.

Antonija je najavila prve nominacije, a Big Brother je pozvao Anu u ispovjedaonicu. Ana prva ide u ispovjedaonicu! Dva boda za izbacivanje je dala Zebi jer je "nikakav"!

"Ne sviđa mi se jer na sve odgovara prgavo i ništa ne komuniciramo". Jedan bod je dala Anezi jer se ne druži previše s curama i isključena je.

Anezi je sljedeća u ispovjedaonici. Dala je dva boda Tomislavu jer je isključen od svega, a jedan bod Juraju iz istog razloga. 

Antonio treći nominira. Dva boda je dao Bojanu jer smatra da manipulira sa svima oko sebe i ne sviđa mu se kao osoba. Drugi stanar je Luka jer smatra da nije u redu da skače s djevojke na djevojku.

Bojana je dva boda dala Renati. Jedan bod je dala Antoniju jer je kratkog fitilja i misli da bi mogao napraviti frku te da bi mogao biti problematičan.

Bojan je dva boda dao Antoniju jer mu najmanje odgovara. Jedan bod dao je Nikiti jer je nekoliko puta ponavljala da želi izaći iz kuće. 
Lucija je dva boda dala Bojanu jer smatra da glumi i s njim nema ništa zajedničko. Jedan bod je dala Renati jer joj je preglasna i ne da joj se slušati ju po cijele dane!

Luka je dva boda dao Luciji  jer se nikako ne slaže s njom i njezinim izjavama. Jedan boda dao je Antoniju jer nema s njim nikakvu poveznicu. Orky je dva boda dao Antoniju jer se najmanje slaže s njim. Tvrdoglav je i bahat. Jedan bod je teškom mukom dao Bojanu jer s njim najmanje vremena provodi u kući.  Tomislav daje dva boda Bojani jer s njom najmanje komunicira,a  jedan bod Luki. Zebo daje dva boda Ani, jer s njom nije progovorio 10 riječi i smeta  mu njeno "kreveljenje", a jedan bod Luki, "jer misli da je alfa mužjak, a nije".

Big Brother je objavio kako su zbog kršenja pravila kuće pravo da nominiraju izgubili Renata, Juraj i Nikita.

Na kraju nominira i lažna obitelj. Dva boda dali su Bojanu "jer glumi", a jedan Nikiti.

Nakon nominacija stanarke moraju pogoditi sve tajne stanara i tako zaraditi imunitet. Lucija je rekla kako je Luka Rok bio s majkom svoje prijateljice i otkrila njegovu tajnu. Renata je krivo rekla kako je Antonio plakao zbog smrti psa. Izgubile su jedan život i imaju pravo na još dvije pogreške. Drugi pokušaj joj je Juraj, no ni on nije plakao zbog smrti psa. Iz trećeg pokušaja pogodila je da je to Zebo. Bojana je rekla kako je Bojan prisustvovao obredu egzorcizma i pogriješila. Big Brother je objavio da su sve nominirane.Osim stanarki, nominiran je i Bojan, koji je dobio najviše glasova stanara.

Pogledajte galeriju: Ovo su ovogodišnji stanari BB kuće

1/17
Ključne riječi

Komentara 13

VJ
vjekoslavkatalina
08:43 05.02.2018.

mi smo veci debili koji trazimo da mediji to prestanu stavljati na stranice..pa oni do toga zive zar ne shvacate..uvijek c ebiti onih koje to zanima i koji ce kliknuti...ili pogledati...ja sam odustao od kritika...cak sam dobio jednom odgovor da odem na medije koji stavljaju samo politicke,gospodarske vijesti samo tih je jako malo i samim time si opet osuđen makar na naslov big brothera i slicnih vijesti...

PU
Pukovnik
20:09 04.02.2018.

Novi stanar ulazi u kuću znači u prijevodu da ulazi novi štakor u kanalizaciju.

DE
deda1234
08:27 05.02.2018.

Uzas....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije