Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuzno putovanje

Evo kako je sinčić Maje Šuput proslavio rođendan! O ovome druga djeca mogu samo sanjati

Zagreb: Maja Šuput sa sinom promovirala dječju kozmetiku
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/32
20.03.2024.
u 09:00

Bloom Tatarinov imao je želju plivati s dupinima, a mama Maja Šuput ostvarila mu je tu želju za proslavu njegova trećeg rođendana.

Sinčić popularne domaće pjevačice Maje Šuput, Bloom Tatarinov proslavio je svoj treći rođendan i to u Dubaiju kamo su ga odveli njegovi roditelji Nenad i Maja, a veselje je počelo od ranog jutra. Blooma su u hotelskoj sobi dočekali baloni i malena torta sa svjećicom, a onda je tek slijedio i glavni dio. Naime, Maja je zala kako je odlučiti ispuniti sinovu veliku želju i odvela ga na plivanje s dupinima. - Ispunjavanje želja danas. Upoznati delfina uživo - napisala je uz fotografiju iz vodenog parka...

"Majo, molim te, možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva, tri", "Preeeeesladak", "Ovo je neprocjenjivo", "Ajmeee predobro", "Sretan ročkas malom frajeru", "Preslatko", samo su neki od komentara vjernih Majinih obožavatelja. Pjevačica je prethodno Bloomu posvetila i emotivnu čestitku na Instagramu. 

"Sretan rođendan ljubavi naša najveća. Učinio si nam život najljepšim i najveselijim posljednje tri godine. Ostani zauvijek ovako veseo, pun ljubavi i dobar kakav si bio do sada... Vole te tvoji mama i tata. A sad krenimo u dan...", napisala je Maja uz Bloomove fotografije. Bloom je sa svojim roditeljima prije nekoliko dana otputovao u Dubai, a Maja se pohvalila luksuznim smještajem u kojem boravi ova sretna obitelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

 

VEZANI ČLANCI: 

Kako je mnogi nazivaju, kraljica svadbi u pričama na Instagramu objavila je i malog Blooma kako uživa na plaži i u restoranu. Mana je također objavila niz fotografija sa sinom i suprugom prije polijetanja za Dubai, a na sebi je nosila svjetlosmeđi komplet i smeđu šiltericu, kao i skupocjenu torbicu Burberry.

"Bloom je vidio više svijeta od mnogih ljudi", "Opet avion i uživancija", Sretan put", "Presladak je", nizali su se komentari. Pjevačica se u daleki i topli Dubai zaputila nakon što je objavila svoju novu pjesmu "James Bond", za koju ima i poseban spot, a glazbu i aranžman potpisuje joj Branimir Mihaljević. 

 

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Komentara 5

Avatar bender
bender
10:40 20.03.2024.

Dragi Bože imaj milosti i spasi nas!

DA
dario5555
11:13 20.03.2024.

kada će promjena spola.zna li se?

Avatar Provokator1
Provokator1
11:54 20.03.2024.

Klingonci na odmoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije