Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko slavlje

FOTO Veselje u obitelji Modrić. Slavni Hrvat: Iznimno sam ponosan na nju

Foto: profimedia
1/13
26.04.2024.
u 17:46

Kći Luke Modrića proslavila je svoj 11. rođendan s obitelji u luksuznoj vili

Nogometni as Luka Modrić rijetko dijeli trenutke iz privatnog života, a na društvenoj mreži Instagram sada je čestitao rođendan svojoj kćeri Emi te pokazao kako su ga proslavili. Igrač Real Madrida i naš nogometni reprezentativac, 38-godišnji Luka Modrić obilježio je poseban dan u svojoj obitelji.

Naime, njegova kći Ema proslavila je svoj 11. rođendan, a on joj je tim povodom na Instagramu čestitao rođendan te pokazao sretnu obitelj uz slavljeničku tortu. - Sretan rođendan, srećo moja - napisao je ponosni otac, a podijelio je i još dvije fotografije gdje im se pridružio i ostatak obitelji na slavlju. Luka sa suprugom Vanjom, osim Eme, ima još i starijeg sina Ivana te mlađu kći Sofiju, a kako možete vidjeti na njihovim novim fotografijama, u obitelji su i tri psa. "Cijela obitelj je kopija Modrića", "Ne treba vam DNK test", "Mini Modrići", komentirali su mnogi koji su primijetili koliko Lukina djeca sliče na njega.

Podsjetimo, Luka i Vanja vjenčali su se 2010. godine pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimno slavlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Luka Modrić u strogom centru Zagreba kupio stan od 220 kvadrata, poznato je koliko ga je platio

1/22

 

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

 

VIDEO: Švedska veleposlanica u Hrvatskoj ugostila Baby Lasagnu uoči Eurovizije

Komentara 1

BA
Barba56
20:53 26.04.2024.

Sretan ti rodjendan Ema .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije