Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skromna i samozatajna

HRT otkrio tko je nova Loto djevojka: Atraktivna Monica (26) profesorica je talijanskog i francuskog jezika

Foto: HRT
1/14
11.02.2022.
u 09:23

No svestrana Monica Jakšić, uza sve svoje akademsko znanje i obrazovanje, te profesorsko iskustvo i talente, posjeduje i onaj glazbeni: njezine akustične jazz i soul obrade uz perkusionista i pijanista (u sklopu hotela Valamar i Histria) na području Pule, Poreča i Rovinja, te nastupi kao vokalne solistice na festivalima u pulskoj Areni, na Grobničkoj skali i MIK-u nisu ostali nezapaženi.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) vam i ovim putem želi ekskluzivno predstaviti našu novu Loto voditeljcu - Monicu Jakšić (26).

Nakon višemjesečnih priprema i žestoke konkurencije na HRT-ovim audicijama, "pobijedila" je atraktivna istarska profesorica francuskog i talijanskog jezika, rođena 1996. godine, a koja je u svom bogatom CV-ju radila i kao konsekutivna prevoditeljica francuskog i talijanskog jezika - i to upravo na konsekutivnom prevođenju intervjua s ilustratorima stripova i izdavačima knjiga i stripova  za Marvel, Bonelli, Hachette BD, te na festivalu stripa Comic Con.

No svestrana Monica, uza sve svoje akademsko znanje i obrazovanje, te profesorsko iskustvo i talente, posjeduje i onaj glazbeni: njezine akustične jazz i soul obrade uz perkusionista i pijanista (u sklopu hotela Valamar i Histria) na području Pule, Poreča i Rovinja, te nastupi kao vokalne solistice na festivalima u pulskoj Areni, na Grobničkoj skali i MIK-u nisu ostali nezapaženi. A svojedobno je u Puli radila i kao odgojateljica - gdje je vodila kreativne radionice u ljetnim dječjim vrtićima (s naglaskom na glumačke i pjevačke radionice).

Stoga Hrvatska lutrija i Hrvatska televizija svoje novo "zaštitno lice" Hrvatima najpopularnijih igara na sreću i nedvojbeno iznimno osvježenje na HRT-ovim ekrarnima - a na kojima će Monika svoju "premijeru" imati 16. veljače - dočekuje s velikim očekivanjima. A da je Monica i mnogo više od samo nove "Loto djevojke", potvrđuje nam i Elizabeth Homsi, urednica projekta emisija Hrvatske Lutrije i svojevrsna Monicina "mentorica":

„Budući je u današnje vrijeme doista teško doći do novog lica koje ima sve potrebne predispozicije za voditeljsku ulogu, veseli me  vidjeti da se Monica koja je  toliko svestrana i predana svojim brojnim talentima i  životnim izazovima, već na samoj Loto audiciji izdvojila posebnom energijom koja skriva i ujedno otkriva puno toga. Upornim radom i zalaganjem te usvajanjem svih danih joj uputa tijekom proteklog pripremnog perioda uspjela je svladati osnove televizijskog formata Loto emisija te je potvrdila da je njezin voditeljski potencijal  nešto što se doista ne susreće često - ugodna boja glasa, toplina i angažirana prezentacija koja prelazi kameru i preko ekrana ulazi u domove gledatelja je nešto što je izdvaja iz nepregledne mase djevojaka koje samo žele postati voditeljicom, bez da za to posjeduju rođenjem jedinstvena kao i kroz životno iskustvo stečena znanja. Ne sumnjam da će Monica u narednom periodu opravdati ukazano joj povjerenje i samo dodatno nadograditi svoja već postojeća voditeljska umijeća“, naglasila je Homsi.

A nadasve skromna i samozatajna Monica - u povodu toga svojeg najnovijeg angažmana i početka svoje televizijske karijere - izjavila nam je:

„Iznimno sam počašćena i zahvalna HRT-u i Hrvatskoj Lutriji na pruženoj prilici. Postati voditeljicom Hrvatske radiotelevizije je za mene ostvarenje sna i kruna mog rada i truda.

HRT je za mene pojam i prati me kroz cijeli život. Kao djevojčica sam gledala emisije za djecu, a u adolescentskim danima sam voljela strane televizijske serije. Obožavam HRT-ove dokumentarce o prirodi i dalekim putovanjima, zahvaljujući kojima odlutam u neke meni nepoznate svjetove i upoznajem drugačije živote.

Ovom prilikom se želim zahvaliti cijelom stručnom timu na čelu s voditeljicom projekta Elizabeth Homsi, koja je prepoznala moj entuzijazam prema voditeljskom poslu. Nastojat ću opravdati dato mi povjerenje i uživati u svakom trenutku svog televizijskog puta“.

Stoga poželimo puno sreće ovoj lijepoj i ambicioznoj djevojci, koja će - uz bubanj Hrvatske lutrije - od srijede, 16. veljače, vjerujemo, iz tjedna u tjedan nositi sreću strastvenim igračima Lota 7 u nas.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Beba
22:06 29.05.2023.

Koliko se ja sjećam, ona je rođena poslije oslobodilačkog rata u Hrvatskoj. U toj istoj Hrvatskog građanski rat je bio tijekom WWII, kada su Hrvati pucali jedni na druge. Ne pamtim da je 1990. do 1996. bio i jedan hrvatskii vod na agresorskoj strani. Ako netko zna da je bio, neka nas prosvijetli.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
09:49 11.02.2022.

rodjena poslije gradjanskog rata u YU...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije