Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality zvijezda i glumac

Kylie Jenner i Timothee Chalamet postat će roditelji? Obožavatelji primijetili jedan važan detalj

Foto: Instagram
1/16
25.04.2024.
u 17:30

Obožavatelji Kylie Jenner šuškaju kako bi reality zvijezda trebala dobiti još jedno dijete, a otkrili su i jedan zanimljivi detalj

Poduzetnica Kylie Jenner i glumac Timothee Chalamet pronašli su se usred glasina da će postati roditelji zato što su njihovi obožavatelji po jednoj fotografiji zaključili da je poduzetnica i reality zvijezda u drugom stanju. Kylie je inače poznata po tome što često objavljuje i pokazuje svoju zavidnu figuru na društvenoj mreži Instagram, a u posljednje su vrijeme primijetili obožavatelji da joj je sadržaj na društvenim mrežama malo drugačiji. 

Neki obožavatelji komentiraju da sve više objavljuje promotivan sadržaj, umjesto njezinih novih fotografija, piše The Sun.  "Ponovno objavljivanje starih oglasa na Instagramu... Oh, na tragu sam joj...", "Ona želi veliku obitelj pa se ne bih nimalo iznenadio", pisali su obožavatelji na društvenim mrežama.

Ipak, ono što je potaknulo glasine je neobičan trenutak u kojemu je Kylie u trenirci i bez šminke, na sada izbrisanoj obiteljskoj fotografiji. Obitelj je fotografirana na sprovodu Karen Houghton, sestre Kris Jenner, koja je preminula prošlog mjeseca u 65. godini. "Kylie u prepoznatljivoj trudničkoj trenirci. Možda su je zato izbrisali", pretpostavili su obožavatelji na internetu.

 

Foto: Reddit

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

Šuškanja o trudnoći dolaze nakon što se dugo nagađalo da par više nije zajedno. Kako nijedna glasina do sada nije potvrđena niti demantirana, tako nagađanja još uvijek traju. Inače, Kylie i Timothee počeli su se viđati prošle godine, nakon što se Kylie razišla sa slavnim reperom Travisom Scottom, s kojim ima dvoje djece - Stormi i Airea.

 

1/8

 

Glasina o mogućoj prinovi došla je i do Travisa koji je vijest podijelio na svom Instagramu uz kratki komentar: "Bruhhh (brate)." Iako je njegova Instagram priča ubrzo obrisana, obožavatelji su bili brži i na društvenim mrežama podijelili snimku zaslona kao dokaz.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije