Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Maja Šuput na društvenim mrežama pokazala u čijem je društvu provela vikend: 'Idealan dan'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/17
29.01.2024.
u 08:31

Pjevačica se na Instagramu pohvalila fotografijom svog društva, a radilo se o suprugu Nenadu Tatarinovom i mami Danici Šuput. Njih dvoje pozirali su zajedno nasmiješeni za fotografiju, a Maja je u opisu poručila: "Nedjelja, idealan dan za punicu i zeta".

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov izuzetno je aktivna na svojim društvenim mrežama gdje često dijeli snimke s koncerata te najavljuje svoje nastupe, ali pokaže i brojne obiteljske trenutke. Ovoga puta tako je pokazala u čijem je društvu provela vikend. Maja se na Instagramu pohvalila fotografijom svog društva, a radilo se o suprugu Nenadu Tatarinovom i mami Danici Šuput. Njih dvoje pozirali su zajedno nasmiješeni za fotografiju, a Maja je u opisu poručila: "Nedjelja, idealan dan za punicu i zeta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, proteklog vikenda Maja se javila i fotografijom sa sinom Bloomom te ponovno pokazala da ima veliko srce. Naime, pjevačica i mama već je u nekoliko navrata poklanjala odjeću koju je njezin sin prerastao, a ovoga puta odlučila se za isto. Pratitelje je zamolila da joj pomognu pronaći osobu kojoj je takva pomoć najviše potrebna. 

 - Početi novu godinu s dobrim djelima naša je odluka. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali Bloomovu robicu, a znamo da ima netko kome treba. Spakirali smo punoooo robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišite ... - napisala je Šuput uz fotku na kojoj je sa sinčićem u automobilu.

VEZANI ČLANCI

Dodajmo da se Maja nedavno vratila poslu nakon godišnjeg odmora. Pjevačica je s obitelji početak godine odlučila iskoristi za putovanje i odmor nakon napornog prosinca i mnoštva nastupa. Sa suprugom i sinom tako je nekoliko dana provela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a kasnije su se uputili na Sejšele. Na svojim je društvenim mrežama dijelila mnoštvo fotografija na kojima je pokazivala kako uživaju. 

VIDEO Franka Batelić o majčinstvu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije