Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzan album

Menart raskida ugovor s grupom Tram 11: 'Odlučili smo povući album iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/7
24.01.2022.
u 12:55

"Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust", stoji u službenom priopćenju diskografske kuće.

Nakon što je izašao album dvojca Tram 11, stihovi pjesama našli su se na meti javnosti, a sada ga je diskografska kuća Menart odlučila povući iz prodaje. Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Diskografska kuća Menart raskida ugovor s grupom Tram 11. Nedavno objavljeni album 'Jedan i jedan', odlučili smo povući i iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa.

Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust. Menart nikada nije podupirao nikakav oblik mržnje već slobodu govora i različitosti.

Album 'Jedan i jedan', objavili smo prvenstveno zbog uspješne dvadesetogodišnje suradnje s Tram 11 te golemog interesa publike koji se pokazao najavom izlaska albuma 'Jedan i jedan'.

Menart posluje 25 godina i ponosni smo što je u našem katalogu široka lepeza glazbenika koji djeluju u svim glazbenim žanrovima", naveli su u priopćenju.

Naš glazbeni kritičar Hrvoje Horvat poslušao je album 'Jedan i jedan', oko kojeg se podigla prašina, pročitajte kako ga je komentirao.  

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi je prepoznali


Ključne riječi

Komentara 73

MU
Munain
13:24 24.01.2022.

Da se na albumu uz istu muziku pljuju Crkva, branitelji, Stepinac, Tuđman, majke s četvero djece., album bi od svog kritičarskog ološa bio proglašen najboljim na planeti. Ovako se povlači iz prodaje. Svaka čast dečkima, kapa dolje...

ME
medvedgrad
13:15 24.01.2022.

Ovo je strasno. Ovolika cenzura, jednoumlje, totalitaritam,..nije bilo ni za vrijeme Kraljevine SHS. Očigledno je sve istina što momci repaju. Podrska Tramovcima u smislu borbe za slobodu rijeci, misljenja,... protiv totalitarizma.

DU
Deleted user
13:15 24.01.2022.

hahahaha papci, zato vam naklada i pada iz dana u dan. dobri su vam kad kakaju po jednima, kad pokakaju i druge, odmah raskid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije