Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na novoj tv

Naša glumica progovorila o showu 'Tvoje lice zvuči poznato': Nije mi na prvu sjelo

Foto: Nova TV
1/31
10.05.2024.
u 12:00

U posljednjoj epizodi svoju prvu pobjedu u showu upisala je Marija Kolb nevjerojatnom transformacijom u Baby Lasagnu, a već ove nedjelje očekuje je izazov koji je po mnogočemu suprotan jer joj je gljiva za novu transformaciju dodijelila tamburaški sastav Zlatni dukati.

Nakon 10. epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojoj su pozornicom prodefilirali kandidati transformirani u neke od najvećih zvijezdi domaće i strane glazbene scene, na redu je nova epizoda ovog glazbeno-pjevačkog spektakla koji iz emisije u emisiju pomiče granice. U posljednjoj epizodi svoju prvu pobjedu u showu upisala je Marija Kolb nevjerojatnom transformacijom u Baby Lasagnu, a već ove nedjelje očekuje je izazov koji je po mnogočemu suprotan jer joj je gljiva za novu transformaciju dodijelila tamburaški sastav Zlatni dukati. „Pripremam se za 'Vranca' od Zlatnih dukata i želim ovo jako lijepo izvesti za sve ljude iz Slavonije i Baranje. Nije mi lako jer je jako statičan nastup, a ja baš i ne volim statične nastupe. Imam puno poštovanja prema Zlatnim dukatima, ali sam i iskrena kada kažem da mi nije na prvu sjelo, no nastup će biti super – zato gledajte“, poručuje Marija.

Spreman na sve izazove koje uloga donosi, uključujući i eksperimente s bojom kose, Luciano Plazibat priprema transformaciju u autoricu brojnih poznatih hitova – Katy Perry. „Opet smo se igrali s bojom kose. Znate da Katy Perry uvijek ima bombone, sladolede i čokoladice po sebi, a takav ću i ja biti u nedjelju. Suknja, grudnjak, čokolade i bomboni – sve to i mnogo više očekuje vas u mom nastupu“, otkriva Luciano koji će ove nedjelje ponovo ugaziti u visoke potpetice.

Veliki zalogaj u 11. epizodi čeka Farisa Pinju koji će na jedan dan postati jedan od najpoznatijih rock vokala – Bon Jovi. „Pjevat ću jednu fantastičnu pjesmu, pa idemo zajedno poletjeti u zrak“, poziva Faris kojemu će zasigurno jedan od najvećih izazova u ovoj transformaciji biti vokalni raspon po kojemu je Bon Jovi prepoznatljiv. 

VEZANI ČLANCI:

Kao kanadska country pjevačica Shania Twain na pozornicu stiže Antonija Šola koja ne skriva ljubav prema ovoj izvođačici i njezinom stilu, kako glazbenom tako i odjevnom. „Potpuno sam se uživjela u ulogu i u ovom tjednu imam kaubojski stil. Uloga je super, Shania je predivna i ja je obožavam, pa se jako veselim“, govori Antonija. 

Tomislavu Mariću ToMi za novi nastup gljiva je dodijelila Crvenu jabuku, a kao poznavatelj njihovih najvećih hitova, gledateljima najavljuje nezaboravan provod i vrhunsku zabavu. „Draga mi je Crvena jabuka i moram priznati da se radujem nastupu. Odrastao sam na ex-Yu rock bendovima i cijeloj toj sceni, pa mi je drago što imam priliku utjeloviti jednu takvu ulogu. Pjesma je hit i napravit ćemo dobar party na pozornici“, najavljuje ToMa.

U ulogu glazbenog velikana, Massima Savića, uskače Alen Bičević koji ovoj transformaciji pristupa s velikom dozom poštovanja i odgovornosti. „Uloga je zahtjevna i velika je odgovornost na meni. Znamo tko je bio Massimo i znamo kako je pjevao. Čovjek je hodajuća umjetnost, pa se nadam da ću opravdati očekivanja“, poručuje.

U mušku ulogu vraća se Mia Negovetić koja će u nedjelju otpjevati jedan od mnogih hitova omiljenog Gibonnija, a svoje uzbuđenje prema novoj transformaciji ne krije Antonija Dora Pleško koja se priprema za ulogu poznate britanske R&B i soul pjevačice Amy Winehouse.

Tko će u novoj epizodi za svoju transformaciju skupiti najviše bodova i odnijeti pobjedu, ne propustite pogledati u nedjelju u 20.15 na Novoj TV!

VIDEO Baby Lasagna otkrio svoje rituale prije izlaska na pozornicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije