Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio na proslavi

Ne viđamo ga često: Pobjednik 'Big Brothera' više ovako ne izgleda, pogledajte koliko se promijenio

ARHIVA - Poznati na zabavi povodom izbora finalista za dodjelu nagrade Večernjakov ekran 2006. godine
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/21
19.04.2024.
u 09:56

Hamdija je na proslavu stigao elegantno odjeven u odijelo ispod kojeg je imao zelenu košulju. Pobjednik 'Big Brothera' ne pojavljuje se često u javnosti, a na društvenim mrežama ponekad objavljuje detalje iz privatnog života.

Hamdija Seferović, pobjednik druge sezone showa 'Big Brother' pojavio se na proslavi 20. rođendana RTL-a. Hamdija je na proslavu stigao elegantno odjeven u odijelo ispod kojeg je imao zelenu košulju. Pobjednik 'Big Brothera' ne pojavljuje se često u javnosti, a na društvenim mrežama ponekad objavljuje detalje iz privatnog života. 

18.04.2024., Zagreb - Brojna poznata televizijska lica te osobe iz javnog zivota uvelicale su proslavu 20. rodjendana RTL televizije. Hamdija Seferovic. Photo: Marko Juric/PIXSELL
Foto: Marko Juric/PIXSELL

Nedavno se tako javio s odmora na Tajlandu gdje je uživao sa suprugom Alisom. Fotografije i videozapise s rajskog otoka Phuketa podijelio je s pratiteljima, te se vidjelo da se odlično zabavio. Iako je Hamdija nakon pobjede u Big Brotheru bio rado viđeno lice na TV-u, pa je čak glumio i u spotu Vesne Pisarović, u jednom trenutku odlučio se povući iz javnosti i rijetko ga viđamo.  
Početkom 2021. godine nakon mnogo vremena progovorio je za medije i otkrio kako sada izgleda njegov život, ali i koliko se promijenio otkada je pobijedio u Big Brotheru.

VEZANI ČLANCI:

"Otišao san, mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao, biznis, i evo i dalje živim od tih milijun kuna, a ujedno i stvaram nešto u životu, za što mislim da je jako pametno uložen novac", kazao je Seferović za RTL Exkluziv. Živi u Zagrebu sa suprugom Alisom s kojom je u braku više od 20 godina i sinom Lorensom.

GALERIJA Pogledajte kako je prije izgledao Hamdija Seferović

ARHIVA - Poznati na zabavi povodom izbora finalista za dodjelu nagrade Večernjakov ekran 2006. godine
1/21

Prvi put pred kamerama otkrio je i kako izgleda njegov luksuzan dom i otkrio kako se najbolje i najčešće opušta u svom kutku uz palme.

– Dobro došli u moje tajne odaje. Prije sedam godina ovo sam odlučio napraviti zato što je ovaj dio kuće bio dio dvorišta pa sam ga zagradio. I što je bilo najbolje napraviti? Nešto što obožavam koristiti. To su jacuzzi i sauna u kojima sam svakodnevno – ispričao je Hamdija.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije