Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

VIDEO Pogledajte kako se Baby Lasagna zabavljao na partyju hrvatske i srbijanske delegacije

Zagreb: Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
02.05.2024.
u 11:00

Njegovi dani u Švedskoj ispunjeni su obavezama, pa mu je odlazak na party delegacije Hrvatske i Srbije bila lijepa prigoda da se malo druži s kolegama.

Malo slobodnog vremena u Švedskoj ima naš predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna. Nakon što je jučer odradio drugu probu za svoj nastup, navečer je sudjelovao na partyju hrvatske i srbijanske delegacije, gdje je i nastupio. Uoči ovog tuluma Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, javio se iz Malmöa u središnji HRT-ov Dnevnik te je govorio o tome je li zadovoljan odrađenom drugom probom na eurovizijskoj pozornici. 

– Osjećaj je bio malo lošiji nego na prvoj probi jer nisam uspio pokupiti te plesne korake, ali treći put – kad se snimalo – uspio sam, tako da sam zadovoljan. Ostalo je još riješiti sitnice – izjavio je Marko dok se s voditeljicom Zlatom Muck Sušec javljao iz Švedske. Njegovi dani u Švedskoj ispunjeni su obavezama, pa mu je odlazak na party delegacije Hrvatske i Srbije bila lijepa prigoda da se malo druži s kolegama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

 

– Super je malo izići, ali sam umoran, podružit ćemo se malo pa ću ići spavati – rekao je Marko. Na Instagram profilu dora.hrt objavljen je video s jučerašnjeg partyja na kojem je Baby Lasagna i zapjevao i opustio se prije prve polufinalne večeri na kojoj nastupa 7. svibnja sedmi u nizu. Sjajna je vijest i da je naš predstavnik nakon druge probe skočio i na eurovizijskim kladionicama i šanse za pobjedu su mu se povećale za tri posto, a najviše šansi za pobjedu kladionice još uvijek predviđaju predstavniku Švicarske Nemu.

Nakon prve probe mnogi su isticali da je Marko pobjednik, a nakon druge probe skočile su mu i šanse na kladionicama. Naime, eurovizijske kladionice trenutačno pokazuju da Švicarac Nemo ima 23 posto šansi za pobjedu i tako je već nekoliko tjedana, dok se na drugom mjestu nalazi Baby Lasagna s 20 posto šansi za pobjedu, što znači da su njegove šanse skočile za tri posto od prve probe. 
Na trećem mjestu i dalje je Talijanka Angelina Mango s 13 posto, a na četvrtom Ukrajina s 11 posto. Top 5 zatvara Nizozemska s 9 posto šansi za pobjedu.

VIDEO Ivan Tandarić iz Elfsa eurovizijski je fanatik: 'Baby Lasagna može pobijediti, sve je na žiriju'

 

Komentara 3

Avatar Asterix
Asterix
12:25 02.05.2024.

Dnevna doza bratstva i jedinstva umjesto antidepresiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije