Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo

Nenad Tatarinov iznenadio Maju Šuput predivnim darom: Ona mu uputila škakljivu poruku

Foto: Instagram
1/15
14.02.2024.
u 13:56

Pjevačica Maja Šuput pohvalila se što je dobila za Valentinovo od supruga Nenada Tatarinova, a poruka koju mu je uputila nasmijala je mnoge

Pjevačica Maja Šuput na društvenoj mreži Instagram objavila je nove fotografije svog supruga Nenada Tatarinova, a opisom ispod objave nasmijala je mnoge obožavatelje. Njezin suprug hodao je s velikim buketom umotanim u crni papir, a hodao je do automobila u trapericama i bijeloj košulji. U rukama je nosio buket ruža velik gotovo kao on. Maja je u opisu dala do znanja što očekuje.

"Nadam se da je s ovim mega buketom krenuo doma…" napisala je šaljivo Šuput, a u komentarima ispod objave javili su se i neki obožavatelji. 

"On se bome isprsio, a jesi ti njemu, Majo?", "S Majuškom nema labavo, zna on što treba", "Woow, Majči, mužić ti je vrh!", "Kakvog frajera imaš", samo su neki od komentara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, prošle godina za Valentino pripremio joj je veliko iznenađenje koje si ne može baš svatko priuštiti. U stanu su je dočekali deseci buketa crvenih ruža, a da se u potpunosti obilježi Dan zaljubljenih, Maja se skinula u zavodljivo crveno rublje te pozirala među stotinama ruža.

1/36

 

Pjevačica Maja Šuput i poduzetnik Nenad Tatarinov vjenčali su se 2019. godine, a upoznali su se u jednom od njegovih najdražih hotela. Maja je jednom ispričala i kako je izgledao njihov prvi susret. Godine 2021. na svijet je stigao i njihov voljeni sinčić Bloom koji je postao glavna atrakcija mamina Instagrama. 

 

VIDEO: Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovu spotu: Zajedno su više od 30 godina

Komentara 5

AC
acer7
15:39 14.02.2024.

Piše se Quentin Tarantino.

KE
keka56
16:20 14.02.2024.

Super da joj je kupio cvijeće. Jedino mi nije jasno tko ga je uspio slikati?Nije još stigao doma, a gospođa već komentira na mrežama.

SS
simpatican.simpa
16:05 14.02.2024.

Ja mislio da je netko umro i da nosi za sprovod cvijeće, sve u crnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije