Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski provod

Nova hit objava Maje Šuput! Pogledajte u čemu se sa sinom provozala kroz Dubai

Foto: Maja Šuput/Instagram
1/6
22.03.2024.
u 10:05

Maja Šuput i njen sinčić Bloom uživali su u vožnji luksuznim ulicama Dubaija, ali njihov izbor vozila iznenadit će mnoge. Zajedno sa suprugom Nenadom uživaju na Bliskom Istoku kako bi ovjekovječili specijalnu priliku.

Hrvatska pjevačica Maja Šuput (44) uživa u slobodnom vremenu sa svojom obitelji. Posljednjih dana ne prestaje svoje fanove obasipati objavama iz Dubaija, a na njima joj društvo prave suprug Nenad Tatarinov (40) i sinčić Bloom (3). Povod luksuznog putovanja je djetetov treći rođendan. 

 

Po starom običaju Maja nastavlja ažurno obavještavati pratitelje o dogodovštinama s nove turističke destinacije, a u najnovijoj objavi na društvenoj mreži Instagram vrckava pjevačica oduševljeno prolazi gradskom ulicom okruženom luksuznim trgovinama pritom koristeći neuobičajeno prijevozno sredstvo. Naime, zajedno sa sinom sjedi u crvenom dječjem automobilu dok ih ponosni Nenad gura straga.

Vezani članci: 

 

-  Hodanje? Nema potrebe - u jednom trenutku šaljivo zaključuje Šuput. Kako bi dodatno naglasila odlično provedeno vrijeme u naslovu objave na vremenskoj crti retorički pita  "Pa može li bolje" uz radosne emotikone i najnoviji hit Beyonce "Texas Hold'em"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- "Bolje ne može", "Osvježenje, baš ste me razveselili", "Prejaka si. Bravo Bloom. A tata gura.", "Prekrasni ste Tatarinovi moji" - samo su neki od komentara razdraganih fanova. U narodu omiljena domaća izvođačica zabavne glazbe kao i obično svojim objavama izaziva salvu pozitivnih odgovora. Za vikend je slične reakcije izazvala fotografije s bazena na kojima obitelj pozira u društvu dupina. 

Prethodno je na story podijelila još jednu snimku s jednog štanda na kojem je suprug zastao kako bi za sina osvojio jednu od plišanih igrački u obliku voća i povrća. Nakon rušenja svih limenki u tome je i uspio, a Bloom je kao nagradu dobio veliku brokulu. Nakon toga su se ponovno vratili na isti štand gdje je Nenad ponovno osvojio bananu da bi se predomislili te kraju uzeli veliku chili papriku ljubičaste boje koja je još veća od banane i brokule.

1/28

- Zamijenili smo bananu za chili papriku, još veću, da ne stane u sobu' -  sve je nasmijala Maja dok je Nenad ponosno držao igračku. Sudeći prema objavljenom materijalu obitelj u idili provodi zajedničko vrijeme. 

Podsjetimo, pjevačica i poduzetnica u Dubai stiže nakon objave nove pjesme "James Bond" povodom čega  je gostovala u IN magazinu gdje je govorila o pjesmi, koncertima, svojoj obitelji, ali i otkrila koji je njezin neostvareni san. Pjevačica i poduzetnica u novom je spotu pokazala i svoje plesno i glumačko umijeće pa istaknula da je samo jednom glumila u mjuziklu, ali da bi se voljela još okušati u glumi. 

 - A imala sam samo jedan mjuzikl, Footloose, ali sam bila glavna uloga, to ne smijemo zanemarit. Čekam svoju sljedeću ulogu! Pa voljela bih - kazala je u emisiji Maja. U istom intervjuu je najavila zajedničku proslavu sinovog rođendana.

Video: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! "Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton" 

   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije