Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni voditelj

Robert Ferlin uoči finalne emisije progovorio o odnosu s bivšom djevojkom Barbarom Kolar

Foto: HRT
1/9
07.05.2022.
u 13:23

Radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin i njegov mentor Mario Lipovšek Battifiaca postali su miljenici gledatelja popularne HRT–ove emisije ''Zvijezde pjevaju''. Prvi muški par u showu iz emisije u emisiju svojim šalama i nastupima uveseljava publiku, a pod posebnim povećalom gledateljstva je i odnos Ferlina i njegove bivše partnerice, voditeljice Barbare Kolar.

Radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin i njegov mentor Mario Lipovšek Battifiaca postali su miljenici gledatelja popularne HRT–ove emisije ''Zvijezde pjevaju''. Prvi muški par u showu iz emisije u emisiju svojim šalama i nastupima uveseljava publiku, a pod posebnim povećalom gledateljstva je i odnos Ferlina i njegove bivše partnerice, voditeljice Barbare Kolar. Roberta već godinama gledamo i slušamo na radiju i televiziji, a sada nam je otkrio planira li nakon showa zaploviti i pjevačkim vodama.

Ušli ste u finale showa ''Zvijezde pjevaju'', jeste li se nadali da ćete tako daleko dogurati? Tko vam je najveća konkurencija?

– O tome koliko daleko sam se nadao da ću dogurati sa svojim mentorom dovoljno govori činjenica da sam u firmi prijavio korištenje "starog" godišnjeg odmora još tamo za uskrsne blagdane. Priželjkivao sam da baš ne ispadnemo prvi, a nadao sam se da ću dogurati do 4. emisije u kojoj nam je zadani žanr bio rock 'n' roll, a imali smo ideju da u čast oca ča–vala Duška Jeličića izvedemo njegovu pjesmu ''Petrsin i češanj''. Mislim da bi naša pobjeda bila deveto svjetsko čudo, a najveća konkurencija sam ja sam sebi, jer ostala 3 polufinalna para daleko su iznad.

Postali ste miljenici publike, kakva je atmosfera na probama i kako se slažete s mentorom?

– I dalje jedan drugog uglavnom nasmijavamo na probama: on mene izvrtanjem originalnih tekstova pjesama, a ja njega svojom nemogućnošću da dvaput zaredom otpjevam pjesmu u istom tonalitetu.

Odlično se snalazite na pozornici i s mikrofonom u ruci. Što volite slušati privatno?

– Obožavam glazbu, a kako već godinama još i radim na radiju, bez glazbe ne mogu zamisliti ni posao. U autu, doma, uvijek mora nešto svirati. Slušam sve, od evergreena iz 60. i 70. godina preko novog vala, rocka i popa, a znam si pustiti i domaće zabavnjake.

Zanima li vas glazba? Možemo li možda očekivati neki duet s vašim mentorom nakon showa ili biste mogli zaploviti glazbenim vodama?

– Ma kakav duet, pa čovjek će morati na liječenje nakon ovih mjesec i pol rada sa mnom. Neke duete smo već snimali, ali to su više bile pjesmice u kojima smo se satirički osvrtali na aktualne političke situacije.

Kako se osjećate nakon ozljede? Jeste li uspjeli obaviti ultrazvuk i kako napreduje opravak?

– Iznenadila me ozljeda, pogotovo kad su mi na Traumatologiji u Zagrebu rekli da je riječ o tipično sportskoj ozljedi. Moj je mentor rekao da je od početka znao da moje pjevanje mora loše završiti. Oporavak će izgleda biti brži od očekivanog.

Koji je vaš recept za uspjeh?

– To i ja često pitam ljude kad mi kažu da me vole slušati. Uglavnom odgovaraju da zvučim jednostavno, kao jedan od njih.

Gledatelje uvijek veseli vaša interakcija s voditeljicom Barbarom Kolar, bilo je nekoliko zanimljivih anegdota. Kako se slažete?

– Očito se dobro slažemo kad to ljude veseli. Zapravo, jedva stignemo izmijeniti nekoliko rečenica prije emisije, pa sve i da hoćemo, ne stignemo si reći nešto grubo. Kad su ljudi civilizirani, pametni i duhoviti, a Barbie je takva, lako je s njima ostati u dobrim odnosima.

Planirate li neke nove projekte na televiziji? Ove nas godine očekuje Svjetsko prvenstvo u novom terminu, hoćemo li vas ponovno gledati u ulozi voditelja?

– Postoje neke ideje koje se još razrađuju za jesensku shemu HTV-a, ali o tome imam samo površne informacije, pa se ne zamaram time niti se previše nadam. Prošlo ljeto i emisije o Europskom nogometnom prvenstvu i Olimpijadi koje sam radio s kolegom Molnarom bile su mi među najdražima u karijeri. A kad je o Svjetskom prvenstvu riječ, odlučuju urednici pa bi to trebalo pitati njih. 

VIDEO Sestre Kardashian na crvenom tepihu Met Gale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije