Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiglo pojačanje!

Sjećate li se Ivane? U 'Dobro, jutro Hrvatska' vratila se bivša voditeljica čiji odlazak nitko nije prežalio

Foto: Facebook
1/4
11.12.2021.
u 08:00

Posljednje dvije godine Ivana je provela u odjelu Novih medija, a sada je spremna za povratak na TV ekrane.

Početkom prosinca uigranom timu HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' pridružila se mlada, ali iskusna novinarka Ivana Debeljak koja se već i ranije okušala kao voditeljica ove jutarnje emisije. Posljednje dvije godine Ivana je provela u odjelu Novih medija, a sada je spremna za povratak na TV ekrane. Po prisavskim hodnicima se priča kako je ekipa emisije oduševljena njezinim povratkom, a ni ona ne skriva sreću, piše T portal. 

Inače, voditeljsku postavu emisije trenutno čine Davor Meštrović, Mirko Fodor, Ognjen Golubić i Vicko Dragojević, dok ženske snage 'brane' Zlata Muck Sušec, Maja Ciglenečki i Doris Pinčić. 

U emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' kao reporter radi i Ivanin partner Leon Čuljak. 

Podsjetimo, Ivana je u televizijskim vodama od 2008. godine, a do sada je radila na emisijama poput 'Potrošačkog koda', 'Vijesti iz kulture', 'Riječ i život', 'Mir i dobro', 'Evergreen' i 'Rizzi bizzi'.

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

Jedno vrijeme provela je i na CMC televiziji te na RTL-u. Završila je spikersku radionicu te radila kao autorica scenarija i spikerica u HAK-ovom edukativnom projektu 'Vidi i klikni'. Njezin odlazak iz emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' gledatelji nikada nisu prežalili. Nakon što je otkriveno da napušta emisiju mnogi su svoju tugu i razočarenje iskazivali u komentarima na društvenim mrežama, a sada su konačno opet došli na svoje i jedva čekaju Ivanu ponovno vidjeti u voditeljskoj ulozi. 

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile

Komentara 2

Avatar Nomi
Nomi
09:48 11.12.2021.

Pa dobro sad baš da nitko nije prežalio...

RO
RogaBabaroga
10:16 11.12.2021.

da nitko je nije prežalio🤭🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije