Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar kolegice

Tereza Kesovija o nastupu Leta 3 na Euroviziji: Nešto mi je falilo, moraju biti življi i uvjerljiviji

Uzvanici odlaze iz hotela Esplanade nakon ručka s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
12.05.2023.
u 08:22

Naša glazbena diva o samoj Euroviziji kao najvećoj glazbenoj manifestaciji nema posebno dobro mišljenje i smatra kako se puno novaca troši na organiziranje.

Nakon šest godina ove subote će Hrvatska opet imati svog predstavnika na Euroviziji koja se ove godine održava u Liverpoolu. Let 3 će nas predstaviti s pjesmom "Mama ŠČ!" i nastupit će u drugom dijelu finala, a njihov nastup u finalu i prolazak dalje komentirala je i glazbena diva Tereza Kesovija. 

- Oni su moji prijatelji, jako ih volim. Ako je itko želio da oni budu najbolji, to sam bila ja, od početaka. No, i u polufinalu su bili u nekom čudnom stresu. Nisu mi bili onako dobri kao na Dori - rekla je naša poznata pjevačica za Dubrovački vjesnik i dodala kako je sretna što će ih gledati u finali i nada se kako će za taj nastup nešto promijeniti u izvedbi.

- Valjda će nešto promijeniti. Doduše, nisam im se javila, ali morali bi biti malo življi i uvjerljiviji, nešto mi je falilo. Moguće da je to bila trema, nije to samo tako. - poručila je Tereza. O samoj Euroviziji kao najvećoj glazbenoj manifestaciji nema posebno dobro mišljenje i smatra kako se puno novaca troši na organiziranje. 

- Cijeli Eurosong je bez smisla, po meni. Pare se troše na te gluposti, nije bilo nijedne jedine pjesme koja bi mogla biti prihvatljiva, a kamoli hit. Cijela je ta priredba razočaravajuća. Ogromna galama i ništa više. Ni taj light show nije bio nešto, ponavljao se, samo neki krugovi, točkice... Nije me fasciniralo baš ništa. - poručila je Kesovija.

Misli kako Let 3 neće pobijediti u finalu i misli kako "Mama ŠČ!" nema neku umjetničku vrijednost.  Nakon što smo prošli u finale razgovarali smo i s Ksenijom Urličić nekadašnjom urednicom Zabavnog programa na HTV-u, šeficom nekoliko hrvatskih delegacija na Euroviziji i ženom koja je osmislila samu Doru zbog čega je i danas na glasu kao "mama Dore".

– Prije svega jako mi je drago što smo u finalu. Velika je to promocija Hrvatske, mislim da se isplatio njihov trud. Bili su vrlo marljivi i napravili su savršen PR, što je jako bitno, do sada to nismo imali. Marljivost, upornost, dobar PR i televoting razlozi su koji su pridonijeli njihovu plasmanu u finale. Čestitam im na tome! Uspjeli su ispraviti dugogodišnju nepravdu koja nam se događala na Euroviziji kada smo dolazili s dobrim pjesmama pa se nismo plasirali u završnicu – rekla nam je Urličić nakon što je Hrvatska izborila finale. Nije joj bilo lako prognozirati kakav nas ishod očekuje u finalu i misli da će biti teško jer je konkurencija velika.

Uzvanici odlaze iz hotela Esplanade nakon ručka s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom
1/21

- Teško je bilo što prognozirati, velika je konkurencija. Imamo skandinavske ujedinjene zemlje, a i velika države koje uvijek prolaze dobro. Mislim da se naši predstavnici neće plasirati u prvih deset, a imam i osjećaj da bi ove godine mogla pobijediti jedna lijepa balada, vidjet ćemo...  - rekla nam je tada.

Komentara 1

PN
pošteni_načelnik
08:58 13.05.2023.

Ovo je dobro rekla:"- Cijeli Eurosong je bez smisla, po meni. Pare se troše na te gluposti, nije bilo nijedne jedine pjesme koja bi mogla biti prihvatljiva, a kamoli hit. Cijela je ta priredba razočaravajuća. Ogromna galama i ništa više. Ni taj light show nije bio nešto, ponavljao se, samo neki krugovi, točkice... Nije me fasciniralo baš ništa. - poručila je Kesovija."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije