Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispala u drugoj emisiji

Vlatka Pokos u 'Plesu sa zvijezdama' posvađala se zbog haljine golog trbuha: 'Jeste li vi normalni'

Foto: Nova TV
1/13
17.03.2022.
u 09:21

– Koma je, ali nemam izbora – navodno je prokomentirala Vlatka haljinu koja joj je dodijeljena za snimanje najave, a nije bila zadovoljna ni s drugim kostimom.

Prošle nedjelje iz popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' ispala je Vlatka Pokos (51) i njezin mentor Mateo Cvenić, a komentari gledatelja tim ispadanjem bili su podijeljeni. Mnogi su smatrali da nije trebala ispasti, a sada su procurili i detalji s priprema.

Naime, Vlatka je bila nezadovoljna kostimima u kojima je trebala plesati.

– A dobro jeste li vi normalni? Kakav je ovo kostim – govorila je Vlatka, a ispričala je osoba koja je to čula za 24 sata.

Bivšoj voditeljici za najavu showa bila je dodijeljena crna haljina na preklop sa zlatnim detaljima.

– Koma je, ali nemam izbora – navodno je prokomentirala Vlatka. Kad je vidjela da joj žele dati da odjene haljinu golog trbuha, više se nije mogla suzdržati i posvađala se.

Podsjetimo, Vlatka je 2000. godine u izravnom prijenosu HTV-a za izbor za Miss Hrvatske nosila crnu haljinu Strenesse dubokog dekoltea zbog čega je dobila i otkaz. 

Dodajmo da se Pokos jako veselila sudjelovanju u showu zbog kojeg se i vratila iz Kanade gdje živi u posljednje vrijeme. Neki su zbog ovog povratka mislili i da će sada trajno ostati u Hrvatskoj, a i ona je često isticala koliko joj nedostaju obitelj i prijatelji.

VIDEO Sanja Brajković s Radija Sljeme: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

 

Komentara 8

BU
Buterbur
12:22 17.03.2022.

Nikako da pronađe sponzora u Kanadi, stalno se vraća ovamo.

Avatar Apsalar
Apsalar
11:45 17.03.2022.

Cijedite i zadnju kap nekakvog polusvijeta koji glumi da su zvijezde....

SA
samoborka
22:35 17.03.2022.

Ono kada dođeš u godine kada ti čupko među nogama više ne pomaže i ne osigurava lagodan život, a nisi naučio išta korisno i vrijedno raditi u životu pa si sav frustriran i bijesan. Ali sve ok Vlatkica patkica..Hrvatska uvijek šakom i kapom dijeli gradske stanove i masne naknade svim neradnicima, rastrošnicima, umišljenicima, egoistima, izdajnicima..tako da nemaš brige. Većinu uvjeta si ispunila, tako da čim dobiješ nogu u rit iz Kanade, sve ti je osigurano u ovoj tuzi od države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije