Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prigodni izbor

Voditelji 'Dobro jutro, Hrvatska' emisiju vodili u posebnim modnim kombinacijama: 'Mi smo od doma'

Foto: HRT screenshot
1/37
25.12.2023.
u 18:29

Maja Ciglenečki i Davor Meštrović emisiju su otvorili u prigodnim pidžamama. Tu su bile i papuče s velikom mašnom, crvene cipele te ogrtač. Oboje su bili nasmijani i odlično raspoloženi.

Blagdansko raspoloženje zahvatilo je sve dijelove života. Prigodni program, odjeća, hrana, samo su dio onoga što pridonosi ovom ozračju, a kako bi se u to uklopili potrudili su se i voditelji HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Ova voljena emisija emitira se i u ponedjeljak, na Božić, a voditelji Maja Ciglenečki i Davor Meštrović kako bi se približili gledateljima i blagdanskom raspoloženju i kako bi sebi olakšali rad na blagdan, imali su posebne modne kombinacije.

Naime, Maja i Davor emisiju su otvorili u prigodnim pidžamama. Tu su bile i papuče s velikom mašnom, crvene cipele te ogrtač. Oboje su bili nasmijani i odlično raspoloženi.

- Mi smo gledatelji od doma! Odmotali smo darove, popili vruću čokoladu i u pidžamama ravno stigli u emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. Pripremili smo obilje božićnih tema! - rekao je dobro raspoloženi Meštrović u kariranoj pidžami i crvenim cipelama. S njim se složila i Maja u crvenoj pidžami s božićnim kapama i papučama s mašnom, a emisiju su vodili uživo.

Okruženi okićenim drvcem i darovima, ugostili su zbor Kikići i Genijalci. Nakon vremenske prognoze odlučili su se presvući u nešto formalniju odjeću - Maja u crveno, a Davor u crno odijelo te tako nastavili emisiju.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Lana Jurčević otkrila spol bebe i detalje poroda

 

Komentara 1

SH
Shorv600
07:38 26.12.2023.

Pa ko ovo gleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije