Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL - LEIPZIG

AS: 'Zadarski genijalac' natjerao je Ancelottija da uoči utakmice ponovo razmisli o prvoj postavi

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/9
06.03.2024.
u 09:56

"Bio je igrač odluke protiv Seville protiv koje je postigao sjajan gol. Bio je igrač odluke u remiju protiv Valencije. Te dvije utakmice velikog značaja te bi mu mogle ulaznica za osminu finala Lige prvaka", piše španjolski AS

Real Madrid će večeras na Santiago Bernabeu od 21 sat ugostiti RB Leipzig u utakmici osmine finala Lige prvaka.. Iz prvog ogleda donose minimalnu prednost, slavili su pogodtkom Brahmina Diaza u 48. minuti. Svoje su mjesto među osam najboljih momčadi najvećeg europskog natjecanja za sada osigurali PSG (pobijedili Real Sociedad s 4:1) te Bayern (pobijedili Lazio s 3:1).

Dakako veliko je pitanje i izgled prve postave 'kraljevskog kluba'. Španjolski se mediji pitaju hoće li kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, zaigrati od početka utakmice ili će pak, kako to najčešće biva ove sezone, u igru ulaziti s klube. Ističu kako Carlo Ancelotti pred sobom ima nešto veću mozgalicu, no što se to na prvi mah doima.

GALERIJA Kane doveo Bavarce do četvrtine finala! Bayern deklasirao Lazio (3:0)

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
1/7

Talijanski trener pred sobom ima dvije nedoumice: Hoće li u prvih 11 staviti Nacha Fernandeza ili Aurelina Tchouamenija? Hoće li od prve minute igrati Modrić ili Toni Kroos? Kako piše tamošnji AS, dobre izvedbe "genijalca iz Zadra" potaknule su te dvojbe.

"Bio je igrač odluke protiv Seville protiv koje je postigao sjajan gol. Bio je igrač odluke u remiju protiv Valencije. Te dvije utakmice velikog značaja te bi mu mogle ulaznica za osminu finala Lige prvaka. Kroos igra jednu od svojih najboljih sezona i Modrićeva borba za poziciju s njim je komplicirana. Bit će ili Luka ili Toni", pišu Španjolci.

VEZANI ČLANCI:

Luka Modrić je prošloga ljeta produljio ugovor s madridskim klubom u želji da ostane u formi za nadolazeće Europsko prvenstvo i igra u prvoj postavi svog kluba. Međutim, 'kraljevima' su prioritet mladi igrači zbog čega Modrić ima puno manju minutažu. Španjolski mediji već dugo bruje o njegovom nezadovoljstvu, kao i ponovnoj pojavi unosnih ponuda iz Saudijske Arabije te Beckhamovog Inter Miamija koje će iz Europe pokušati odvesti posljednjeg osvajača Zlatne lopte još uvijek aktivnog na tlu Starog kontinenta.

VIDEO Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

Komentara 1

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
10:13 06.03.2024.

Zadarski genijalac' natjerao je Ancelottija da uoči utakmice ponovo razmisli o prvom redu rezervne klupe gdje genijalac ima stabilnu domoljubnu poziciju kao svoj na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije