Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODE I NEZGODE U LP

Nakon spektakla u Münchenu: Sudac i Immobile zaradili zvižduke, a mlada zvijezda brojne pohvale

Champions League - Lazio v Bayern Munich
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
1/7
06.03.2024.
u 08:46

"Vidite koliko taj dečko uživa na terenu i da želi svaku loptu. Jako sam sretan što mu se ovako razvija karijera. Uživam igrati s njim", rekao je Joshua Kimmich o mladoj zvijezdi Bayerna

U utorak navečer obožavatelji nogometa imali su priliku gledati dvije važne utakmice. U jednoj je PSG svladao Real Sociedad (2:1; uk. 4:1) i izborio četvrtfinale Lige prvaka. U drugoj je isto učinio Bayern München protiv Lazija. Međutim, njihov je put bio nešto teži. Nakon poraza 0:1 u Rimu, na domaćem su terenu slavili s visokih 3:0.

Kako to vrlo često biva, ovako velike utakmice ne mogu proći bez pokoje zanimljive zgode na terenu i izvan njega. Jedna koju se ne kritizira suviše, obzirom da je njemačka momčad uvjerljivo slavila, jest ona kada je sudac slučajno zaustavio njihov napad. Slovenac Slavko Vinčić u 33. minuti pokušao pomaknuti s putanje lopte, no ona ga je pogodila. Publika ga izviždala, a on im se ispričao. Situaciju možete vidjeti OVDJE.

GALERIJA Bayern kod kuće uvjerljivo svladao Lazio (3:0) i izborio četvrtfinale

Champions League - Lazio v Bayern Munich
1/7

Poprilično je loše prošao i kapetan talijanske momčadi, Ciro Immobile. Napadač Lazia i talijanske reprezentacije zaradio je gomilu kritika od strane navijača zbog promašaja u 37. minuti. Nakon ubačaja ostao je bez čuvara na drugoj stativi. Uspio je zahvatiti loptu, ali ona je otišla pokraj gola. Talijanski su navijači na ovaj prizor reagirali lavinom komentara koje 34-godišnjeg veterana šalju u mirovinu. "Penzioner Immobile, zbogom Ligi prvaka, idi u penziju ili u Saudijsku Arabiju", stoji u jednom od njih. Snimku promašaja možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, mladi defenzivni veznjak Aleksandar Pavlović (19), dobio je brojne pohvale. Prvi puta je bio među prvih 11 za utakmicu Lige prvaka. Tijekom 90 minuta je upisao 97 dodira s loptom uz 94 posto točnih dodavanja od 83 pokušaja te 5 preciznih dugih lopti od 7 upućenih.  U obrambenom je dijelu ima po dva presretanja, blokirana šuta i očišćene lopte.

Zaradilo mu je to pohvalu medija i javnosti.  "Vidite koliko taj dečko uživa na terenu i da želi svaku loptu. Jako sam sretan što mu se ovako razvija karijera. Uživam igrati s njim", rekao je Joshua Kimmich. "Julian Nagelsmann ga naprosto mora pozvati za utakmice u ožujku. On je najbolji veznjak Bayerna", poručili su njemački navijači putem društvenih mreža.

VIDEO Suci u najvećim europskim ligama zarađuju i po 20 puta više od hrvatskih sudaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije