Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA SE NASTAVLJA

Dinamo odgovorio na mailove o Brekalu: 'Stvar se prikazuju izvan konteksta'

Split: Ivan Perišić i Josip Brekalo pozdravili su navijače na Poljudu  prije početka utakmice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
30.01.2024.
u 18:27

"Klub i dalje u potpunosti ostaje pri svom priopćenju da s igračem nije uspio usuglasiti uvjete za njegov dolazak u Dinamo", tvrde iz maksimirskog kluba i dodaju kako više neće javno komentirati sporni slučaj

Mailovi kojime su razmjenjivali Dinamo i Fiorentina procurili su u javnosti. U porukama se može pročitati kako su Josip Brekalo i talijanski klub pristali na uvjete prelaska u hrvatskog prvaka. To bi značilo da Brekalo nije odbio Dinamo, suprotno tvrdnjama koje Maksimir iznosi u službenom priopćenju. 

"Nastavno na nezakonitu objavu dijela povjerljive službene komunikacije klubova, GNK Dinamo je neugodno iznenađen grubim kršenjem poslovne prakse i neovlaštenom objavom dijela komunikacije između AFC Fiorentine i GNK Dinama", odgovaraju iz Dinama dodajući:

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije na prepunom Poljudu uoči Jadranskog derbija

Split: Ivan Perišić i Josip Brekalo pozdravili su navijače na Poljudu  prije početka utakmice
1/19

"Želimo naglasiti da objavljeni e-mail ne prikazuje situaciju u cijelosti već je iskorišten za prikazivanje situacije izvan konteksta. Klub i dalje u potpunosti ostaje pri svom priopćenju da s igračem nije uspio usuglasiti uvjete za njegov dolazak u Dinamo."

VEZANI ČLANCI:

"Sukladno komunikaciji između AFC Fiorentina i GNK Dinamo, klub više neće javno komentirati navedeni slučaj i zadržava pravo na poduzimanje svih raspoloživih pravnih radnji za zaštitu oba kluba protiv osobe koje je neovlašteno i protupravno objavila dio poslovne komunikacije", navode iz kluba.

VIDEO Otkriveni su detalji senzacionalnog transfera na Poljud. Evo koliko će Hajduk platiti za Josipa Brekala

Komentara 2

CR
CroViper
18:42 30.01.2024.

Hahaha, sad je grubo kršenje pravila, a ka oni lažu onda nije!?

KU
Kujttim
20:09 30.01.2024.

Brekalo je htio i trebao doći u Dinamo. Onda je iz protesta otišao u Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije