Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Gorica predstavila novog trenera: 'Ovi su dečki pobjeđivali najjače. Sigurno nisu zaboravili igrati'

Novi trener Gorice
Foto: HNK Gorica
1/2
18.03.2024.
u 14:04

"Dečki su pokazali jaki karakter u Puli jer nije lako vratiti se nakon negativne serije. Odigrali su korektnu utakmicu, možda nogomet nije bio najljepši, ali bili su disciplinirani, pravovremeni i na kraju uzeli bod", rekao je Rajko Vidović

Nakon niza loših rezultata, HNK Gorica prekinula je suradnju s trenerom Dinkom Jeličićem i dala se u potragu za novim strategom. Iz kluba su u ponedjeljak objavili da službeno imaju novog čovjeka na klupi i predstavili ga na svojim službenim stranicama. Riječ je o Rajku Vidoviću koji je s klubom dogovorio suradnju do ljeta 2025. godine. Preuzet će klub koji trenutno sjedi na šestom mjestu ljestvice Hrvatske nogometne lige s bodom više od Varaždina.

"Mogu reći da dosta poznajem Goricu, pratim HNL i često sam dolazio na utakmice u Veliku Goricu. Smatram da je riječ o kvalitetnoj momčadi koja je imala peha, ali normalno je da se takve stvari događaju, da dolazi i do pada forme. Međutim, vjerujem u ovu momčad jer su to dečki koji su ranije pobjeđivali Dinamo, Hajduk, Rijeku, Osijek... I sigurno nisu zaboravili igrati. Sada je potrebno da uložimo dodatne napore i uz pošten i kvalitetan rad vratimo Goricu na put na kojem je bila ", rekao je Vidović.

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika

Novi trener Gorice
1/45

U svojoj igračkoj karijeri, Vidović je nosio dres Kamen Ingrada, Rijeke, Zagreba, Inter Zaprešića i Lokomotive, a kroz trenersku karijeru vodio je Dugo Selo, Maksimir, Trnje, Lučko i Sesvete dok je posljednji angažman imao u Kustošiji od koje se oprostio proteklog petka, remijem protiv Mladosti iz Ždralova. 

"Ovim putem želim izraziti veliku zahvalnost ljudima iz Kustošije koji su me podržali i pokazali izuzetnu korektnost i razumijevanje za ovu priliku koja je korak naprijed u mojoj trenerskoj karijeri. Drago mi je što sam preuzeo Goricu, a Kustošiji želim da ostvare zacrtani cilj, a to je povratak u rang više", rekao je Vidović koji se već upoznao s igračima. Jučerašnji remi s Istrom 1961 (0:0) pratio je s tribina Aldo Drosine, a prvi trening zakazao je za utorak poslijepodne. 

VEZANI ČLANCI:

"Dečki su pokazali jaki karakter u Puli jer nije lako vratiti se nakon negativne serije. Odigrali su korektnu utakmicu, možda nogomet nije bio najljepši, ali bili su disciplinirani, pravovremeni i na kraju uzeli bod. Dali smo slobodan dan nakon puta, sutra ćemo se okupiti u 16 sati, a u subotu ćemo odigrati prijateljsku utakmicu s Mariborom u Sloveniji. Ne smijemo previše opteretiti ekipu, ali moramo se dobro pripremiti za završnicu prvenstva da probamo uzeti bodova što je više moguće", naglasio je.

"Odabrali smo trenera koji zadovoljava naše kriterije. Izuzev bogate igračke karijere, sa sobom nosi čvrst karakter i disciplinu. Uvjeren sam da mu neće trebati velika prilagodba na momčad jer je Goricu pratio kroz zadnjih godinu dana. Očekujemo dobar i kvalitetan rad, a u tom slučaju, rezultat ne smije izostati", istaknuo je sportski direktor Mario Brkljača.

VIDEO Zlatko Dalić otkrio tko je prvi napadač vatrenih: 'Veseli me njegova forma. Perišić? Vidjet ćemo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije