Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Jakirović govorio kako se nosi s tragedijom: Moja majka je htjela da sam na klupi protiv Rijeke

U 31. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
04.05.2024.
u 14:48

U 68. godini preminula mu je majka Jelena, koja se neko vrijeme borila s teškom bolešću. Sprovod će biti održan u utorak u Metkoviću, a obitelj se odlučila za taj dan kako bi Jakirović mogao odraditi derbi s Rijekom, odnosno da mu ne poremete pripremu za važan dvoboj.

Rijeka i Dinamo sutra u 19:30 sati na Rujevici igraju veliki derbi HNL-a, koji se smatra ključnom utakmicom ove sezone Naime, ishod ove utakmice između vodećeg Dinama i Rijeke, koja ima bod manje, može tri kola prije kraja odlučiti tko će osvojiti naslov i bit će uzbudljivo ispratiti ovaj dvoboj.

GALERIJA Sergeju Jakiroviću je umrla majka

U 31. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
1/6

U srijedu je Dinamov trener Sergej Jakirović doživio veliku obiteljsku tragediju. U 68. godini preminula mu je majka Jelena, koja se neko vrijeme borila s teškom bolešću. Sprovod će biti održan u utorak u Metkoviću, a obitelj se odlučila za taj dan kako bi Jakirović mogao odraditi derbi s Rijekom, odnosno da mu ne poremete pripremu za važan dvoboj. Sljedeće subote Dinamo ima novi važan ispit na Maksimiru protiv Osijeka.

VEZANI ČLANCI:

Jakirović je progovio o tragediji i tome kako se nosi s njom u ovako delikatnom trenutku na press konferenciji pred derbi prvenstva.

- Hvala svima koji su izrazili sućut i iskazali podršku. Hvala i bolnici Merkur i svom osoblju, koji su napravi sve, ali je bolest bila preteška. Odluka obitelji bila je da nastavim raditi, da vodim utakmicu i to je bila i želja moje mame. Nema što drugo nego nastaviti dalje, a mi ćemo svi čuvati uspomenu na nju.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije