Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULUDO

Kakva nepravda: Uzeli smo svjetsko zlato, a samo jedan igrač nam je među najboljima?!

Susret Hrvatske i Italije u finalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
David Damnjanovic/PIXSELL
20.02.2024.
u 14:16

Iz Svjetske federacije vodenih sportova objavili su najbolju postavu SP-a u Dohi. Izgleda pomalo nerealno

Iza nas je Svjetsko vaterpolsko prvenstvo na kojem je Hrvatska osvojila zlatnu medalju. Nakon 2007. i zlata u Melbourneu, odnosno 2017. godine i nove pobjede u Budimpešti, naši vaterpolisti uzeli su treći naslov prvaka svijeta u Dohi.

Odmah nakon finalne utakmice protiv Italije počelo se razgovarati o pojedinačnim nagradama. Zanimljivo, obje su dobili igrači talijanske reprezentacije, poražene u finalu. Za najboljeg igrača izabran je Francesco Di Fulvio, a najbolji je vratar Marco Del Lungo

U utorak je Svjetska federacija vodenih sportova, World Aquatics objavila i članove udarne postave SP-a u Dohi. To su: Marco del Lungo (Italija), Konstantin Kakaris (Grčka), Francesco Di Fulvio (Italija), Alvaro Granados (Španjolska), Thomas Vernoux (Francuska), Gergo Zalanki (Mađarska) i Konstantin Harkov (Hrvatska).

Dakle, samo je Harkov među sedam najboljih igrača SP-a. Iz World Aquaticsa su pripomenuli da se radi o izboru novinara...

Komentara 2

Avatar ciciban
ciciban
04:05 21.02.2024.

Samo jedan i to jos Rus...

GI
Gitte
20:46 20.02.2024.

Tako je uvjek sa malim Drzavama boje se da ih nezaobidjemo a nisu primjetili da su daleko iza nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije