Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOBUŠIĆ SMIJENJEN

Legendarni vaterpolist je kandidat za novog predsjednika Hajduka?

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali su se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
08.04.2024.
u 17:15

"Trebao bi stupiti na dužnost za oko mjesec dana. Novi predsjednik ne dolazi iz hajdučke zajednice. Mandat predsjednika je četiri godine", rekao je Aljoša Pavelin

Lukša Jakobušića smijenjen je s mjesta predsjednika Hajduka odlukom klupskog Nadzornog odbora. Na izvanrednoj konferenciji za medije najavili su kako već imaju spremnog čovjeka. Kao izgledan kandidat za mjesto predsjednika kluba ističe se slavni vratar hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić, neslužbeno doznajemo.

Pavić je rođen u Splitu. S Barakudama je osvajao europske i svjetske medalje. Uz to, 2012. godine je u Londonu osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama te je proglašen najboljim vaterpolistom na svijetu. Tijekom klupske karijere je nastupao za grčki Olympiacos i HAVK Mladost.

Od prosinca 2022. godine je na poziciji državnog tajnika Ministarstva turizma i sporta. Krajem prošle godine je u Zagrebu došao na utakmicu između Lokomotive i Hajduka te se tom prilikom pozdravio sa sada bivšim predsjednikom Lukšom Jakobušićem.

VEZANI ČLANCI:

"Trebao bi stupiti na dužnost za oko mjesec dana. Novi predsjednik ne dolazi iz hajdučke zajednice. Mandat predsjednika je četiri godine. Kad smo birali nove kandidate, a nije ih bilo puno, smatramo da smo izabrali kandidata koji je po svojim karakternim i liderskim osobinama te po kulturi i općoj pojavi vrlo jak kandidat", rekao je predsjednik Nadzornog odbora, Aljoša Pavelin.

GALERIJA Rijeka svladala Hajduk na Rujevici. Bijelima je sezona propala

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali su se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/10

Komentara 6

KR
Krolo
18:58 08.04.2024.

Već pomislio da će to bit Janica Kostelić..

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
07:27 09.04.2024.

Ovo je u stilu Obrvana na klupi ženske rukometne reprezentacije. Čovjek nije poznavao niti jednu igračicu kad je postao izbornik. Tako je i ovaj pogledao neku utakmicu na TV-u !

DI
DijeKusrač
22:59 08.04.2024.

Odličan izbor. Odličan. Sve zna o nogometu, sve o poslovanju, ... Odličan izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije