Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Modrić u centru Zagrebu kupio penthouse od 220 kvadrata, koštao ga je dvije mjesečne plaće

KATAR 2022 - Nakon konferencije za medije mnogi su iskiristili priliku za autogram i selfie s Lukom Modrićem
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/22
21.04.2024.
u 09:41

Stan se nalazi u novoj zgradi u Tkalčićevoj ulici. Ima 220 kvadrata i lođu od 29 kvadrata, s jedne strane gleda prema zelenilu, a s druge na katedralu.

Veznjak Reala i kapetan hrvatske rprezentacije Luka Modrić svom je popisu brojnih nekretnina dodao još jednu. Luka je kupio penthouse u centru Zagreba.

Stan se nalazi u novoj zgradi u Tkalčićevoj ulici. Ima 220 kvadrata i lođu od 29 kvadrata, s jedne strane gleda prema zelenilu, a s druge na katedralu.

Jutarnji list procjenjuje da ga je Modrić platio 1,4 milijuna eura, odnosno kvadrat je šest od sedam tisuća.  Prema zemljišnim knjigama, radi se zapravo o dva stana u potkrovlju: jedan je veličine 108 kvadrata i ima tri spavaće sobe, a drugi ima 119 kvadrata, lođu od 29 kvadrata, dnevni boravak i blagovaonicu i sobu s kupaonicom.

FOTO Pogledajte Modrićev penthouse u centru Zagreba

KATAR 2022 - Nakon konferencije za medije mnogi su iskiristili priliku za autogram i selfie s Lukom Modrićem
1/17

 

Strani mediji nedavno su računali Modrićevu zaradu te ustanovili u da na godinu zaradi oko 10 milijuna dolara, mjesečno preko 700 tisuća dolara, no dodaju kako ima lukrativne bonuse od sponzora u vidu gigantskih firmi Adidasa, Paninija i Coca Cole koji mu uprihode dodatnih 10 milijuna dolara.

Prema njihovoj projekciji, 2018. godine je vrijedio 30 milijuna dolara, a 2023. godine njegova imovina popela se na vrtoglavih 80 milijuna dolara. Isto tako, napisali su da Modrić posjeduje nekoliko nekretnina diljem svijeta, uključujući stanove u Španjolskoj i Hrvatskoj te luksuzne vile u obje zemlje. 

 
 

Komentara 12

Avatar Kato
Kato
10:56 21.04.2024.

Znaci dolazi u Dinamo.

ZZ
Zo-ZG
13:52 21.04.2024.

Neka je kupio, zaradio je vlastitim trudom. Želim mu da što duže bude toliko dobar pa da može kupovati što ga je volja još godinama. To je ujedno ulaganje za starost.

ŠT
ŠtoReći
13:48 21.04.2024.

Neka, drago mi je . sretno Luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije