Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO SUSPENZIJU

Najveća zvijezda Real Madrida oštro kažnjena nakon incidenta u Valenciji

LaLiga - Valencia v Real Madrid
Foto: Pablo Morano/REUTERS
1/6
06.03.2024.
u 15:30

Jude Bellingham, najbolji strijelac španjolskog prvenstva s 16 golova, tako će propustiti sljedeće dvije prvenstvene utakmice, u nedjelju protiv Celte iz Viga i 16. ožujka protiv Osasune

Španjolski nogometni savez suspendirao je u srijedu veznjaka Real Madrida Judea Bellinghama na dvije utakmice, nakon crvenog kartona koji je dobio na utakmici protiv Valencije (2-2) prošle subote.

Madridski klub, trenutno vodeći u španjolskom prvenstvu ispred drugoplasirane Girone i treće Barcelone, žalio se na ovu kaznu, smatrajući da je sudac napravio "pogrešku" isključivši Engleza, ali je žalbu odbila stegovna komisija Saveza.

GALERIJA Kane odveo Bavarce u četvrtinu finala Lige prvaka. Lazio pao u Munchenu (3:0)

LaLiga - Valencia v Real Madrid
1/7

U Valenciji, Bellingham je oštro istupio prema sucu koji je poništio njegov pogodak glavom u sudačkoj nadoknadi, što je moglo donijeti Realu tijesnu pobjedu. Jesus Gil Manzano je u svom izvješću opravdao isključenje, objasnivši da je "nakon završetka utakmice i još na terenu, (igrač) trčao prema njemu s agresivnim stavom i vikao na njega."

VEZANI ČLANCI:

Bellingham, najbolji strijelac španjolskog prvenstva s 16 golova, tako će propustiti sljedeće dvije prvenstvene utakmice, u nedjelju protiv Celte iz Viga i 16. ožujka protiv Osasune.

VIDEO AS: 'Zadarski genijalac' natjerao je Ancelottija da uoči utakmice ponovo razmisli o prvoj postavi

Komentara 1

Avatar GF1
GF1
16:56 06.03.2024.

Ma kako je smio vikati na njega. Lopta je na rubu 16 mt a ovaj svira kraj. Akcija se trebala odigrati do kraja. Pazi ovo, kazne suca radi greške a i igrača radi vikanja. To je kao ono u rukometu; 2 min. za faul i 2 min. za foliranje :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije