Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 79. GODINI

Nakon mjeseci provedenih u bolnici umrla legenda F1, Wilson Fittipaldi

svijeća ilustracija
Pexels
23.02.2024.
u 17:16

Usprkos lošem zdravstvenom stanju, ostao je vrlo aktivan kako na društvenim mrežama, tako u svijetu motosporta. Prisustvovao je i prošlogodišnjoj Velikoj nagradi Brazila u Sao Paulu

U dobi od 80 godina preminuo je brazilski vozač Formule 1, Wilson Fittipaldi Jr. Bivši vozač je u bolnici bio od 25. prosinca prošle godine nakon što se tijekom ručka umalo ugušio hranom. Prevezen je u bolnicu gdje je pretrpio zastoj srca.

Nesreća je Fittipaldija zadesila još 2020. godine kada je pao u svome domu. Nakon pada je trpio od djelomičnog gubitka neurološki funkcija zbog čega je prevezen u bolnicu. Tamo je otkriveno krvarenje u mozgu, koje je moralo biti sanirano operativnim zahvatom.

VEZANI ČLANCI:

Usprkos pogoršanju zdravstvenog stanja, ostao je vrlo aktivan kako na društvenim mrežama, tako u svijetu motosporta. Prisustvovao je i prošlogodišnjoj Velikoj nagradi Brazila u Sao Paulu.

VIDEO Hrvatska je svjetski prvak! Naši vaterpolisti nakon infarktne utakmice preko peteraca uzeli zlato!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije