Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJENE U VRHU

Pojavio se drugi kandidat za predsjednika Hajduka, ali i zamjena za Nikoličiusa

Split:  Mislav Karoglan predstavljen je kao novi trener Hajduka
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
08.04.2024.
u 21:34

Od donedavno vodeće trojice kluba ostao je tek sportski direktor Mindaugas Nikoličius. Mnogi su navijači ljuti zbog njegovih postupaka i zahtijevaju odlazak

Predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, smijenjen je odlukom Nadzornog odbora kluba. Uz, to na izvanrednoj konferenciji za medije objavljen je sporazumni raskid ugovora s trenerom Mislavom Karoglanom. Ovoj velikoj promjeni u vodstvu kluba s Poljuda prethodili su kobni porazi u čak tri derbija.

Najprije su u 28. kolu poraženi od Dinama na Poljudu (0:1). Nakon toga izbačeni su iz natjecanja za obranu titule pobjednika Hrvatskog kupa novim porazom od Dinama na domaćem terenu (0:1). Uslijedili su neredi na stadionu i u gradu, nakon što se bijes Torcide s tribina prelio na splitske ulice. Konačnu presudu donio je poraz od Rijeke u Jadranskom derbiju 29. kola HNL-a.

VIDEO Potres u Hajduku: Smijenjen predsjednik Lukša Jakobušić!

Od donedavno vodeće trojice kluba ostao je tek sportski direktor Mindaugas Nikoličius. Mnogi su navijači ljuti zbog njegovih postupaka i zahtijevaju odlazak. Nakon odlaska dvojice istaknutih članova malo je trebalo da se pojave informacije o njihovim zamjenama.

Novinarka HTV-a Mirta Šurjak je u Dnevniku rekla kako neslužbeno postoje dvojica kandidata za preuzimanje Jakobušićeve pozicije. Jedan je slavni vratar hrvatske vaterpolske reprezentacije i aktualni tajnik Ministarstva turizma i sporta Josip Pavić. Uz njega ističe se i bivši čelnik NK Solina i trenutačni predsjednik Uprave splitskog Vodovoda Miroslav Delić.

Također, navode kako bi klub mogao dovesti i novog sportskog direktora. Nikoličiusova zamjena mogao bi biti bivši igrač i trener Goran Vučević. Uz to što je radio na poziciji sportskog direktora Al Nassra i Hajduka, bio je skaut Barcelone. Karoglana će do kraja sezone zamijeniti pomoćnik Jure Ivanković. Navode kako bi dugoročno rješenje mogao biti Goran Tomić, bivši trener niza hrvatskih prvoligaša koji trenutno radi u Al Bataehu.

GALERIJA Pogledajte kako izgledaju tribine na Poljudu nakon što je Torcida uništila vlastiti stadion

Split:  Mislav Karoglan predstavljen je kao novi trener Hajduka
1/25

Komentara 9

BP
Besposlen pop
22:29 08.04.2024.

Moj favorit je predsjednik uprave splitskog vodovoda. On je po funkciji najprimjereniji sadašnjoj situaciju u klubu

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
22:29 08.04.2024.

"bijes torcide"?? Ne, to su rušilački divljaci, primitivci i kriminalci koji se kukavički skrivaju iza navijačke skupine Torcida!

KU
Kujttim
02:21 09.04.2024.

Strani nogometni suci su demaskirali stanje u Hajduku i razotkrili sve slabosti u Udruzi Naš Hajduk. Dakle, došla strana sudačka komisija, Nijemci, Talijani i Rumunji. Sve se izgubilo što se moglo, a da stvari nisu još čišće zaslužan je vratar Ivan Lučić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije