Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INCIDENT

Skandal na derbiju: Frustrirana zvijezda Hajduka izgubila živce i pogodila zaštitara bocom u glavu?

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u utakmici 29. kola Prve HNL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/9
08.04.2024.
u 08:12

Po završetku utakmice bocom u glavu pogodio jednog od zaštitara koji je stajao pored ulaska u tunel. Cijela priča navodno će naknadno biti upisana u službena izvješća.

Bivši hrvatski reprezentativac i stoper splitskog Hajduka, 27-godišnji stoper Filip Uremović napravio je skandal po svršetku Jadranskog derbija, javlja medij Nacional. Uremović je rekonvalescent i nije bilo sigurno hoće li uopće moći igrati nedjeljnu utakmicu poslije samo dva treninga, u kojoj je Rijeka pogotkom Marca Pašalića pobijedila Splićane 1:0 i definitivno ih izbacila iz utrke za naslov prvaka što se tiče ove sezone. 

GALERIJA Rijeka srušila Hajduka i izbacila bijele iz utrke za naslov

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u utakmici 29. kola Prve HNL
1/6

Prema informacijama spomenutog izvora, Uremović je iz zasad nepoznatih razloga, napravio skandalozni potez na ulazu u tunel uz teren Rujevice. Po završetku utakmice bocom u glavu pogodio jednog od zaštitara koji je stajao pored ulaska u tunel. Cijela priča navodno će naknadno biti upisana u službena izvješća.

VEZANI ČLANCI:

Još uvijek nije poznato zašto je Hajdukov igrač bacio bocu i je li gađao baš zaštitara. Možda i nije gađao nikoga nego je liječio frustraciju zbog još jednog teškog poraza.  Boca je prema javljanju Nacionala na sreću bila plastična, a završila je na glavi po svemu sudeći totalno ni krivog, ni dužnog zaštitara.

Ukoliko ovo uđe u službeno izvješće utakmice, ne treba sumnjati da će Uremović biti drastično kažnjen. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
08:46 08.04.2024.

Najveća greška hajduka je inzistiranje na stranim sucima. Dok su im sudili njihovi suci još su i pobjeđivali uz pomoć nepostojećih penala ali otkad sude stranci nema ni penala, ni golova ni jednog jedinog boda.

NE
Nemanadimak
09:49 08.04.2024.

O ovome smo svi tu pricali ako suci ne bi bili na strani Hajduka Hajduk bi se borio za opstanak i tako je sada. Cim suci nisu na Hajdukovoj strani i normalno sude Hajduk nema sanse. Vide se frustracije i kako su navikli na suce koji im pogoduju. Bilo je par frustracija za koje bi dobili i crveni karton ali vidi se kako se sudac sudrzao inace bi dobili i crveni karton.

KU
kublajkhan
09:04 08.04.2024.

Kako stvari stoje, neće ni fritule ove godine zaslužiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije