Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lokacija nije slučajna: U centru Zagreba osvanula provokativna poruka Hajduku

Čitatelj
07.05.2024.
u 13:50

U Jurišićevoj ulici, nedaleko od Trga bana Josipa Jelačića, pojavio se transparent "propala familija" u dizajnu Hajdukove marketinške kampanje "prgava familija" koju su lansirali prije godinu dana, po uzoru na slogan Dina Dvornika

Dva dana nakon što je Hajduk i matematički izgubio svaku šansu da bude prvak rekordnim sedmim ovosezonskim domaćim porazom u HNL-u od Varaždina (1-0) u središtu Zagreba osvanula je provokativna poruka prema splitskom klubu koji će sezonu završiti na trećem mjestu.

U Jurišićevoj ulici, nedaleko od Trga bana Josipa Jelačića, pojavio se transparent "propala familija" u dizajnu Hajdukove marketinške kampanje "prgava familija" koju su lansirali prije godinu dana, po uzoru na slogan Dina Dvornika.

Lokacija u Jurišićevoj ulici nije bila slučajno izabrana, budući da se nalazi preko puta ureda poznatog splitskog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića,

Pavasović Visković spominjao se kao jedan od kandidata za Hajdukova predsjednika nakon smjene Lukše Jakobušića, ali na kraju je izabran Ivan Bilić.

VEZANI ČLANCI:

Izabran je Pavasović Visković u Nadzorni odbor kluba na izborima udruge Naš Hajduk u ljeto 2015. s najvećim brojem glasova. Podnio je ostavku nezadovoljan smjenom predsjednika Marina Brbića nepunih godinu dana poslije.

Također, splitski odvjetnik je poznat kao veliki navijač Hajduka te čovjek koji nerijetko komentira događanja u klubu. 

Komentara 3

GN
gnoj
18:30 08.05.2024.

Istinita i realna poruka !

GZ
GziraForever
14:24 07.05.2024.

(da mediji ne objave, nitko ne bi mario.) NITKOv ... za njega su postavili... a ne za medije i tvoje oči

MO
modovisisajteMaraschino
14:18 07.05.2024.

da mediji ne objave, nitko ne bi mario.... samo mediji potpiruju po običaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije