Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ISKOČILI IZ TRAČNICA'

Zna se zašto su dva igrača radila probleme u svlačionici Hajduka, sad se vraćaju u kadar

Hajduk na Poljudu pobijedio Goricu 3:0
Ivo Cagalj/PIXSELL
07.05.2024.
u 13:09

Emir Sahiti i Ismael Diallo su pokazali disciplinu na različite načine, a trener Jure Ivanković im je pokazao da takvo ponašanje neće tolerirati

Hajduk je proteklog vikenda doživio još jedan u nizu loših dana i rezultata u turbulentnom poljudskom proljeću 1:0 porazom protiv Varaždina u Splitu.

Tako momčad koja je do prije dva mjeseca imala ozbiljnu kandidaturu za naslov prvaka, sad stoji čak 15 bodova udaljena od prvog mjesta bez ikakvih teoretskih šansi. 

Hajduk u posljednjih šest utakmica na Poljudu ima katastrofalan omjer. Splićani broje tek jednu pobjedu (protiv 'fenjeraša' Rudeša) te pet poraza na domaćem terenu.

Nije samo stvar u rezultatima. Igra protiv Varaždina je bila ispod svake razine. Ne samo da Hajduk nije postigao pogodak protiv kluba sa sjevera Hrvatske, već nisu stvorili niti jednu ozbiljnu priliku. 

Uz sve te nedaće, puno se priča i o problemima u svlačionici. Naime, za susret protiv Varaždina trener Jure Ivanković je iz kadra zbog nediscipline udaljio dvojicu igrača, Ismaela Dialloa i Emira Sahitija. 

- Nisu to bile čarke, već pokušavamo uvesti standarde koji su bitni za funkcioniranje momčadi, da se svi pridržavaju pravila. To je naša interna stvar, a njih dvojica su iskočili iz tračnica - rekao je Ivanković.

VEZANI ČLANCI:

Kasnije se saznalo zašto su prvotimci Hajduka izbačeni iz kadra. Sahiti je izašao s treninga nakon što je dobio udarac u jednom dvoboju sa suigračem. Sjeo je sa strane, nije se javio treneru već se uputio prema svlačionici. Ivanković je odlučio da takvo ponašanje neće trpjeti, pa je izbacio Sahitija iz momčadi zbog samostalnog napuštanja treninga.

Diallo je problem napravio prilikom zamjene u susretu protiv Rudeša. Nije trener bio zadovoljan njegovom reakcijom, odbio je pružiti ruku Ivankovića u trenutku kada je napuštao travnjak, te je zato izbačen iz kadra za Varaždin. 

Međutim, obojica su se danas priključila natrag momčadi na treningu te konkuriraju za iduću Hajdukovu utakmicu, susret 34. kola na gostovanju u Puli kod Istre 1961.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije