Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV LAZIJA

VIDEO Bayernu se ozlijedio trener. Nakon utakmice šepajući otišao s terena. Objasnio što se dogodilo

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Bayern Munich v Lazio
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/7
06.03.2024.
u 09:21

"Uvijek sam za to da radije palac slomi trener, nego naš igrač", rekao je predsjednik Bayernovog nadzornog odbora, Herbert Heiner

U utorak navečer je Bayern na domaćem terenu slavio u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Lazija. Nakon što je talijanska momčad u Rimu slavila rezultatom 1:0, u Njemačkoj se probudio bavarski div te pobijedio s 3:0 za ukupnih 3:1 i prolazak u iduću fazu natjecanja. Iskazao se Harry Kane s dva pogotka (39' i 66'), a među strijelce se upisao Thomas Muller (45' + 2).

Osim na terenu, zanimljiva je bila situacija i izvan njega. Naime, u posljednje je vrijeme pozicija trenera aktualnih prvaka Njemačke, Thomasa Tuchela, poprilično nestabilna. Dapače, toliko je nestabilna da njemački mediji pišu kako njegov klub već ima ne samo glavnog kandidata, već i druge opcije s kojima će razgovarati u slučaju propadanja pregovora s prvima. Više o tome možete pročitati OVDJE.

GALERIJA Kane s dva pogotka predvodio Bayernov pohod na četvrtfinale Lige prvaka. Lazio deklasiran u Muchenu (3:0)

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Bayern Munich v Lazio
1/7

U svakom slučaju, ovaj rezultat kupio mu je još malo vremena. Momčadi stabilnost i kontinuitet uoči velikih izazova na europskim i domaćim terenima neće biti na odmet. U Ligi prvaka je četvrtinu finala izborio još PSG (ukupnih 4:1 protiv Real Sociedada). Prednost u uzvrte nose Real Madrid protiv Leipziga, Inter protiv Atletico Madrida, Manchester City protiv Kopenhagena te Porto protiv Arsenala. U uzvrate izjednačeni ulaze Barcelona i Napoli te Borussia Dortmund i PSV.

Tuchel je poznat po svome temperamentu, trci i zbrci uz teren. Usprkos silnom stresu zbog otkaza koji mu je visio nad glavom, nitko nije očekivao da će susret prosjediti na klupi, ali upravo se to dogodilo. Nakon utakmice je šepajući otišao s terena, a kasnije je objasnio što je iza toga i što se točno dogodilo.

VEZANI ČLANCI:

"Prije utakmice u svlačionici sam držao momčadi motivacijski govor i tijekom njega sam šutnuo kutiju. Užasno me zaboljelo i ubrzo sam shvatio zašto. Slomio sam nožni palac. Nisam smogao hrabrosti izuti tenisicu. Momčad se pitala zašto sam praktički prosjedio cijelu utakmicu", otkrio je Tuchel. 

Njegovu je ozljedu komentirao i predsjednik Bayernovog nadzornog odbora, Herbert Heiner. "Uvijek sam za to da radije palac slomi trener, nego naš igrač", rekao je Heiner. Tuchel ne bi trebao imati problema u vođenju momčadi usprkos ozljedi. Pred njima su domaći susreti protiv Mainza, Darmstadta i Borussije. Trenutno su drugi na ljestvici, s deset bodova manje od fantastičnog Leverkusena.

VIDEO Trener Šibenika: Mentalno smo jaki, moramo pobijediti utakmicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije