Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI NA SVIJETU

VIDEO Pogledajte kako je spektakularni doček barakuda u Splitu izgledao iz zraka

Split: Na rivi organiziran doček zlatnih vaterpolista
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/14
20.02.2024.
u 16:42

"Oni su pokazali da smo najsportskiji, a mi da smo najluđi grad na svitu. Vidimo se ovo ljeto iza Olimpijskih igara", poručio je splitski gradonačelnik, Ivica Puljak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija je na Svjetskom prvenstvu u Dohi osvojila novu zlatnu medalju. Igrači su ovoga ponedjeljka dočekani u Splitu, a snimka dočeka iz zraka objavljena je na društvenim mrežama.

"Velika je organizacija iza nas u jako kratkom vremenu, ali kada imate tu emociju koju nam ovi dečki donose, sve je moguće", rekla je voditeljica manifestacija Lorena Šipić. Za glazbu su bili zaduženi Marko Pecotić Peco, Petar Šegedin - Pjero i Grupa Viva. 

GALERIJA Dalmacija dočekala zlatne vaterpoliste! Sjajne scene iz Splita i Dubrovnika

Split: Na rivi organiziran doček zlatnih vaterpolista
1/12

Na događanju je govor održao i gradonačelnik Ivica Puljak. "Oni su pokazali da smo najsportskiji, a mi da smo najluđi grad na svitu. Vidimo se ovo ljeto iza Olimpijskih igara", poručio je Puljak.

VEZANI ČLANCI:

"Zahvalio bih Gradu Splitu na ovoj predivnoj organizaciji na čelu s gospodinom Puljkom i svima vama što ste pokazali da cijenite sport i rezultate. Hvala vam i idemo dalje", poručio je predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, Mladen Drnasin.

VIDEO Hrvatska je svjetski prvak! Naši vaterpolisti nakon infarktne utakmice preko peteraca uzeli zlato!

Komentara 1

ZA
Zagrebčanka
16:56 20.02.2024.

Upravo zato Zagreb nije smio slavit - da se ne vidi kako to izgleda kad se ljudi skupe oko onih koje stvarno vole, a ne onih 7000 što su na jedvite jade dovukli autobusima na Markov trg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije