Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA U NJEMAČKOJ

Autobus sletio s ceste u jarak i udario u zid, ozlijeđeno 25 putnika

German Red Cross
Silas Stein/DPA
08.05.2024.
u 10:33

Na terenu je sveukupno bilo 60 službenika hitnih službi, tri liječnika hitne pomoći i 23 vozila hitne pomoći

U Njemačkoj, u saveznoj zemlji Schleswig-Holsteinu dogodila se autobusna nesreća pri kojoj je ozlijeđeno 25 ljudi. Naime, prema informacijama njemačkih medija, šest osoba je teže ozlijeđeno dok su ostali lakše ozlijeđeni. Prometna nesreća dogodila se rano ujutro između Appena i Moorregea u okrugu Pinneberg, piše Fenix magazin.

Autobus je oko 5:20 sati radi još nepoznatih razloga izletio s ceste kod vojarne u Appenu, sletio u jarak i zabio se odbojni zid. Svjedoci su objasnili kako je silina udarca bila toliko snažna da je dio putnika izletio iz autobusa. Nakon poziva, spasioci iz Hamburga i Schleswig-Holsteina su stigli na mjesto nesreće, a nedugo nakon je angažiran i spasilački helikopter.

Na terenu je sveukupno bilo 60 službenika hitnih službi, tri liječnika hitne pomoći i 23 vozila hitne pomoći. Cesta je i dalje zatvorena za sav promet te se još ne zna kada će ponovno biti u funkciji. U tijeku je očevid kako bi se utvrdio uzrok nesreće, a njemački Bild je objavio kako je za volanom navodno bio vozač početnik.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Oklopna vozila privukla brojne Ruse: Izložena oprema koju je vojska zarobila u Ukrajini

German Red Cross
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije