Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMETAJU IM PAPRENE CIJENE

Omiljeni hrvatski turisti okrenuli nam leđa: Druge zemlje su im jeftinije i imaju raznovrsniju ponudu

26.04.2024.
u 17:00

Italiju svaki turist želi obići; zbog najvećeg broja spomenika, muzeja i galerija na svijetu, ali i zato što Italija ima oko 25 posto niže cijene hotela i 35 posto niže cijene apartmana na obali u usporedbi sa Hrvatskom

Komentara 36

Avatar R2D2
R2D2
18:11 26.04.2024.

Pred sezonu i javna glasila uvijek imaju lepezu antipromotivnih članaka o Hrvatskoj. S nestrpljenjem čekam serijal o napadima morskih cucaka i ovogodišnjoj cijeni kuglice sladoleda. Zanimljivo kako u tim naklapanjima uvijek zaobiđu ekipu koja se oglašava. Kako to, kako to?

LL
lijepa_li si
18:10 26.04.2024.

sad će da navale na banju, na niš! dosta je tisućeljetne baštine, prekrasne prirode, čarobne ljepote, nezatrovane hrane, sigurne destinacije iz koje se doma vrate za par sati vožnje. ,,turisti su željni,, istinske divljine, jeftine rakijetine, masne prasetine, đevojke za 20 evra

AL
alojzvodic
17:29 26.04.2024.

Najlepša hvala za informacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije